_hione_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sevgili arkdaşlar benim ve bir kaç arkadaşım için istanbul anadolu yakasında eu clientini bize elden ulaştırabilecek birini arıyoruz...eu beta bi kaç güne kadar açılcak ve bizde ilk günden itibaren oynamak istiyoruz ..yardımcı olaca arkadaşlara şimdiden teşekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ue clientini zor bulursunuz cunku WoW avrupa versiyonunun cıkısı subat ın sonları yanı final beta kapandıktan sonra su an elinde WoW ın avrupa surumu olanlar onceden pre order yapanlar siz illaki istiyorsanız amerikadan getireceksiniz ve onun cd key ini avrupaya cevireceksiniz yoksa oyunu 2 ay kadar sonra oynamaya baslarsınız (eyer oyunun turkiyede satılmasını beklerseniz bu sure ye en az 2 ay daha ekleyin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şubat sonu diye resmi bi açıklama yok.ben daha evvel bekliyorum açıkçası.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 benim derdim cd-key yada acc diilki biz ztn us ten cd-key alıp eu için form doldurduk ben sadece eu clientini downloand eden varsa ondan cd lerini ( hatta belli bi miktar züret bile verebilirim ) rica ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Zaten subat sonunda cıkıcak olsa bu insanlara yaklasık 1.5 ay final beta oynatmaları demekki buda cok sacma.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bende var eu nun son versionu istanbul/göztepede oturuyorum ama sadece haftasonları :P özel mesajla ulaşabilirsiniz bana 1 boş dvd karşılığında size temin edebilirim boş vaktim olursa.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: ratrex, 05 Ocak 2005 10:19 tarihinde demiş ki: ue clientini zor bulursunuz cunku WoW avrupa versiyonunun cıkısı subat ın sonlarıFinal betada oynamak icin yeni client cekmek gerekiyor ve bu sitede aciklanali/downloada acilali bir haftadan fazla oldu, hatta suan elimde var. Tam bilgimiz olmadan aciklama yapmazsak kimse yanlis bilgilenmez.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 baggio link varmi downloader icin bende ariyorum [Bu mesaj Skroce tarafından 05 Ocak 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 http://www.gesparts.org/upload/wow-eu-downloader.exe[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Başka link yokmu hızlı bir link.Çok yavaş bu[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar gameloaded.co.uk den siparil verdim awating item to dispatch diyor.Peki cd keyi önceden nasıl alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 siteden sipariş verdiysen önceden cd key yollamazlar büyük ihtimalle europe retailla çıkınca yollarlar. Önceden cd key alanlar genelde us versionu ya etradecenterdan aldılar yada us versionu arkadaşlarına aldırıp cd keyleri gönderttiler daha sonra da blizzardın sitesinden convert yapabiliyorsun us cd keyini eu ya...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Sabrın sonuna gelmeye başladı.Nedir bu EU ya yapılan çifte standart neen bu kadar geç çıkmak zorunda.Ok her şey düzgün olmalı ama kimse EU nun dengeli başlayacağını tahmin etmiyor.Patchlerle düzeltilebilirde.yeter dayanamıyorum çıksın şu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar