Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Artifacs Sayfası Burdan detaylarını bulabileceğiniz bu bowu arıyorum. Daha doğrusu alınabilicek fiyatta olan bir yer biliyorsanız onu arıyorum. Kumadam ile bulduğumuz vendorda +10 skillileri 13.500.000GP, +5 skilli olanları 8.500.000GP gibi abuk bir fiyat :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 senin düşündügün fiyat nedir ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 EU daysanız bildiğim bi kaç vendor var bakabilirim
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 daha ucuzu zor gibi[signature][hline]
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 8.000.000 +10 resist vendordan almayın baya pahalıya gelir hele hemi'nin vendorlarına hiç ugramayın adam abartı kazık fiyata satıyor http://www.uo-auction2.com/ en güzeli zaten neredeyse sırf euya çalışıyor site :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yav bunun mantıklı fiyatta olanı yok mu? Yani 1-1.5milyon gp arası falan normal gelmeye başladı artık :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla 6 milyondan aşagı bulmak mümkün degil bence abi napıcaksınız ki bu bowu :) onun yerine ben size benim repeating bow'u satayım :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Nasıl bişi :) Repatinglerin damagesi az yav bende var baya güzel repaeting bowlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ehe yok darkda zaten o dop kullanır sanırım ama fena degildi hit lightning 50% hit mana leech 50% ssi 15% energy damage %100 luck 85 damage inc olsa 50 falan ozaman rare diye satardım kesin ki rare olur cidden[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yani damagesi düşük baya. Yaramaz :) Ancak Eva olacakki lightning vurdumu iyi damage versin. :) Bende hali hazırda 30-35%Dam inc, 20 SS ve mana leach falan bi repeat vardı galiba ama genede damagesi normal crossbowla aynı oluyor nerdeyse.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 damage inc. için cap var zaten 100% damage inc olması lazım capin o yüzden öyle çokta önemli degil zaten iki saglam jewelry bulsan %45-50 yapabiliyorsun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
mono Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dmg inc hakkaten cok kolay caplenio bence silahta dmg inc e kesinlikle gerek yok..bow bu arada yarmis pop? eheh bildigin minigun:p[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Zed hepimize alsın birer tane işte.. bana tunic of fortune alsın mesela :D[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 para babası zed hehe www.uo-auction2.com/ yarı ilanları pop a ait eheh :p daha kirli camasırlarınız cıkartmayın bana :)[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bende zengin olucam ama nasıl olucağımı daha bilemiyorum :) Dooma yapacak adam bulamıyorum ki zengin olayım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 valla doomla ugraşmaya degmez :) tamer charla güzel bir luck set yapıp direk ancient lichlere gidiyorsun en güzeli :) birde 120 bs 120 tailoringi olan bir charını enhance için bekletiyorsun güzel bir yerde de vendor house ayarlarsan sıkı bir çalışmayla risksiz bir şekilde mis gibi para kazanıyorsun :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 120 bs 120 tiloru geçtim bir de guzel yerde ev :) Pop senin eve vendor kiralıyormusun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Apache Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dryad bowun ss i iyiymiş.taramalı gibi :P[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2
Öne çıkan mesajlar