Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artifacs Sayfası
Burdan detaylarını bulabileceğiniz bu bowu arıyorum. Daha doğrusu alınabilicek fiyatta olan bir yer biliyorsanız onu arıyorum. Kumadam ile bulduğumuz vendorda +10 skillileri 13.500.000GP, +5 skilli olanları 8.500.000GP gibi abuk bir fiyat :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
senin düşündügün fiyat nedir ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
8.000.000 +10 resist

vendordan almayın baya pahalıya gelir
hele hemi'nin vendorlarına hiç ugramayın adam abartı kazık fiyata satıyor

http://www.uo-auction2.com/ en güzeli
zaten neredeyse sırf euya çalışıyor site :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
valla 6 milyondan aşagı bulmak mümkün degil bence
abi napıcaksınız ki bu bowu :)
onun yerine ben size benim repeating bow'u satayım :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Mesaj tarihi:
ehe yok darkda zaten
o dop kullanır sanırım

ama fena degildi
hit lightning 50%
hit mana leech 50%
ssi 15%
energy damage %100
luck 85

damage inc olsa 50 falan ozaman rare diye satardım kesin
ki rare olur cidden[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Mesaj tarihi:
Yani damagesi düşük baya. Yaramaz :) Ancak Eva olacakki lightning vurdumu iyi damage versin. :) Bende hali hazırda 30-35%Dam inc, 20 SS ve mana leach falan bi repeat vardı galiba ama genede damagesi normal crossbowla aynı oluyor nerdeyse.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
damage inc. için cap var zaten 100% damage inc olması lazım capin

o yüzden öyle çokta önemli degil
zaten iki saglam jewelry bulsan %45-50 yapabiliyorsun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Mesaj tarihi:
valla doomla ugraşmaya degmez :)
tamer charla güzel bir luck set yapıp direk ancient lichlere gidiyorsun en güzeli :)

birde 120 bs 120 tailoringi olan bir charını enhance için bekletiyorsun

güzel bir yerde de vendor house ayarlarsan sıkı bir çalışmayla risksiz bir şekilde mis gibi para kazanıyorsun :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

• Yeni Oluştur...