Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg 1vs2 taktikleri

arcane

Öne çıkan mesajlar

[b]Darıldım be paticik inanmıom ,imkansız, utopik bunlar yakısmıo size birazdaa idealist olunuz lutfen
bu kadar kotu oyunla bile yenebilirsiniz.[cok para birikti, macro mikro yapamadım over koruyamadım fln] terrana lurker soktum yoksa cok uzucaktı.1.5 saat oynadıktan sonra herkes yenebilir cunku 3 bilgisayarı ..kısa tutmaya calıstım oyunu ama protosa saldırı seklimde berbat oldugu icin girmekte oyalandım.adam gibi toparlayamadım hidraları ,bide 3 tane sunken attım exp e haritadaki konumum yuzunden oldu buda, ha iceri de de bi sunken var onu hangi ara attıgımı hatırlamıom bile
assagı hi yazıcaktım yazamadım zerglinglerle.
gorusleriniz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...

[Bu mesaj Albatros tarafından 31 Aralık 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu ilk oynayısımda yendim bilgisayarı 10 tane deneme deil 1 tane bile yapmadım..
arkadasımı aradım: sana bi dosya gondericem, paticee gonderirmisin ben cafe ye gidiyorum dedim ve aradan 1 saat gectikten sonra dosya paticikdeydi.
zaten kotu oynamam sebebiyle anlıcaksın ki ilk oynamamda yendigimi.oyunu unutmusum uzun suredir oynayamıodum.Para 500 un altına inmedi,iscilerimi kacırdıktan sonra gaza isci vermeyi unutmusum az isci calısdırmısım vesaire..eger oynu 10 kere oynasaydım bu gibi basit hatalar yapmazdım.[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir biz de zamaninda huntersta 7 rakibe karsi cok kasmistik ama "taktik" diye insanlara anlattigin seyin her zaman gecerli olmadigi da ortada . yani taktik degil o onlattigin senin o oyunda basindan gecenler .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerim herzaman yapılabilir..adamlar gelmeden lurkerlar yapılır .terran base ine lurker sokulabilir.
imkansız dediniz yaptık, exp i, koruyamazsın dediniz koruduk
2 deil 10 sunkun atsan olmaz didiniz..
Huun-san!Anata wa donna hito desu ka?So nee!![signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Sosyal ağlarda paylaş

huun neden inanmak istemiyorsun abi yaptıgın ayıp bişey yani.
adam eskişehirden beni aradı. "ya paticikte taktik anlattım 1vs 3 inanmıyolar şimdi cafeye gidecem oynayacam replayi ben koyamıyorum sana göndereyim msn den sen siteye koyver paticik forumlarına" dedi.
sonra telefonla aradı oynayınca "abi oynadım gir msn e göndereyim" dedi. bende aldım koydum buraya.
sen demişsin 10 sefer oynadın bi kere yendin. ahahaha.
adam anlatmış böyle bölye olacak diye inanmamışsınız gitti oynadı replayi koydu hala inanmıyosunuz.
şimdi yine kızmış sana huun ehehe aradı abi yine oynicam yine koy diye. oynasın koyacam ozaman belki sende kaparsın taktiği :P[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Sosyal ağlarda paylaş

albatroscum
taktik calisabilir
ama bi insan oyuncuya karsi bu taktigi kullanamazsin, bu kadar basit
adam senin unitene degil binalarina dalar, expansionini kouryamazsin, haberlesirler ayni anda dalarlar her seyle
utopik nedir, 3 tane insan oyuncua karsi oynican ve basarili olacak[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ilk oyun berbattım cunku aylardır oynamıodum.Verdim rally pointleri [daha doorusu veremedim]atackladım.ikinci oyunda biraz daha iyiydim sanırım...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 06 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
apm 20 ydi
70 e cikti

denizin soguk sularindan cikip geliyorum! :D

20?!?!?! benım 2 yaşında kuzen 40-50 yi buluyo =)

Bi an 20 yi hayal etmeye calıştımda. combat 6 sanıye sürse, bi attack ground versen bide marineleri geri ceksen eeee bitti bu commandler =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...