Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Albatros'un 1 vs 3 replay'i. kendisi arkadaşımdır inanmayanlara kapak olsun. kendisi oynadı bana msn den gönderdi koyuver sitene diye. işte replay zergvs 3[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 31 Aralık 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 [b]Darıldım be paticik inanmıom ,imkansız, utopik bunlar yakısmıo size birazdaa idealist olunuz lutfen bu kadar kotu oyunla bile yenebilirsiniz.[cok para birikti, macro mikro yapamadım over koruyamadım fln] terrana lurker soktum yoksa cok uzucaktı.1.5 saat oynadıktan sonra herkes yenebilir cunku 3 bilgisayarı ..kısa tutmaya calıstım oyunu ama protosa saldırı seklimde berbat oldugu icin girmekte oyalandım.adam gibi toparlayamadım hidraları ,bide 3 tane sunken attım exp e haritadaki konumum yuzunden oldu buda, ha iceri de de bi sunken var onu hangi ara attıgımı hatırlamıom bile assagı hi yazıcaktım yazamadım zerglinglerle. gorusleriniz...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... [Bu mesaj Albatros tarafından 31 Aralık 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 rep i izlemedim zira izlemeye ihtiacim yokta 10 macta aldigin bir macin repini koyacagina geri kalan repleri de versen ya burdan .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Oyunu ilk oynayısımda yendim bilgisayarı 10 tane deneme deil 1 tane bile yapmadım.. arkadasımı aradım: sana bi dosya gondericem, paticee gonderirmisin ben cafe ye gidiyorum dedim ve aradan 1 saat gectikten sonra dosya paticikdeydi. zaten kotu oynamam sebebiyle anlıcaksın ki ilk oynamamda yendigimi.oyunu unutmusum uzun suredir oynayamıodum.Para 500 un altına inmedi,iscilerimi kacırdıktan sonra gaza isci vermeyi unutmusum az isci calısdırmısım vesaire..eger oynu 10 kere oynasaydım bu gibi basit hatalar yapmazdım.[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 olabilir biz de zamaninda huntersta 7 rakibe karsi cok kasmistik ama "taktik" diye insanlara anlattigin seyin her zaman gecerli olmadigi da ortada . yani taktik degil o onlattigin senin o oyunda basindan gecenler .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 dediklerim herzaman yapılabilir..adamlar gelmeden lurkerlar yapılır .terran base ine lurker sokulabilir. imkansız dediniz yaptık, exp i, koruyamazsın dediniz koruduk 2 deil 10 sunkun atsan olmaz didiniz.. Huun-san!Anata wa donna hito desu ka?So nee!![signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 her mac yaptin yani bunu ? simdi ziplama 1 mac yaptim dedim ya diye .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 huun neden inanmak istemiyorsun abi yaptıgın ayıp bişey yani. adam eskişehirden beni aradı. "ya paticikte taktik anlattım 1vs 3 inanmıyolar şimdi cafeye gidecem oynayacam replayi ben koyamıyorum sana göndereyim msn den sen siteye koyver paticik forumlarına" dedi. sonra telefonla aradı oynayınca "abi oynadım gir msn e göndereyim" dedi. bende aldım koydum buraya. sen demişsin 10 sefer oynadın bi kere yendin. ahahaha. adam anlatmış böyle bölye olacak diye inanmamışsınız gitti oynadı replayi koydu hala inanmıyosunuz. şimdi yine kızmış sana huun ehehe aradı abi yine oynicam yine koy diye. oynasın koyacam ozaman belki sende kaparsın taktiği :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bi dk ya sen replayi izlememişsin burda Albatros'u göt etmeye çalışıyorsun. bende kime ne anlatıyorum. ayıp ki ne ayıp.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 zergvs3 replay no 2[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 [b]aynı taktik 3bilgisayar 19 dakika[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 albatroscum taktik calisabilir ama bi insan oyuncuya karsi bu taktigi kullanamazsin, bu kadar basit adam senin unitene degil binalarina dalar, expansionini kouryamazsin, haberlesirler ayni anda dalarlar her seyle utopik nedir, 3 tane insan oyuncua karsi oynican ve basarili olacak[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Offf abi siz sasırmıssınız bence kendinize gelin Bu acılan forumun acılma sebebini amacını anlamamıssınız. Tabiki 3 insan yenilemez bunun taktigi mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Volfi sen ne diyon ya 3 insanı yenemezsin falan eheh.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bilgisayara karsi diyor . yenemez dedik yendi adam eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Terranda yuh be cok aptalmış kardeşim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 aptal veya degil . adam yenmis iste :D iddiasıda o ve haklı . ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Adam yenmiş canım lafım yok hatat daha iyi microyla cok daha rahat yenilebilirnir, sana laf etmiyorum albatros, ama bazı yerlerde salmışsın hydrayı lingi bırakmışsın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sen asıl zegna nasıl salıyor bırakıyor zealotları onu gor 2v2 macta . bir baktım zegnanin 2 grup zealot u var bir baktım dusman zegnanin expansinda . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hani zelaot yine armor hp flan var elemanda salsanda dayanıya 3 bucuk ama hyrda bırakılırmı ya saldım cayıra mevlam kayıra olmus[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hydra ların ölüşü çok güzel patlıyolar :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 en guzeli medic . dollenmis tavuk yumurtasi kirildiginda nasil gorunuyorsa ayni oyle .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Evet ilk oyun berbattım cunku aylardır oynamıodum.Verdim rally pointleri [daha doorusu veremedim]atackladım.ikinci oyunda biraz daha iyiydim sanırım...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mauhahah medic ölüşünü gordüğümde benimde canım yumurta ister.[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Zegna, 06 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki: apm 20 ydi 70 e cikti denizin soguk sularindan cikip geliyorum! :D 20?!?!?! benım 2 yaşında kuzen 40-50 yi buluyo =) Bi an 20 yi hayal etmeye calıştımda. combat 6 sanıye sürse, bi attack ground versen bide marineleri geri ceksen eeee bitti bu commandler =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar