Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tamam dostum kusura bakma haklısın mesajın arada kaynamış görmedim cevapladım mesajını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 KATE Yİ İSTİYOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 haci o loop pedalini getirsen cok maklube gecer digerleri buyuk diyebilirsin ama suna bi bak yaa http://www.youtube.com/watch?v=9lXARBWBNfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Raistllin said: hocam sen internetten sipariş ver direk benim amerikadaki evimin adresini vereyim sana bana gelsin bende burdan gelicek adama veririm sana kargolar,ama bir sonraki arkadaşın geliceği zaman olur bende o zaman sana yazarım ps:netten siparişi sen ver dedim çünkü zirai ilaç olduğu için ben yanlış almayayım diye söyledim Tamamdir ben ozel mesajla ulasayim adresi vs alayim senden, saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar