kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: StRencher, 31 Aralık 2004 03:46 tarihinde demiş ki: Şurda söylediklerim senin içinde geçerli malesef. kanıt alabilir miyiz? doğru anladıysam "bunlar senin eserlerin değil yeme bizi" diyorsun da[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Yada bunları da biri araklamış "ben yaptım" diyor millete diye duydum demek istedi ?[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: StRencher, 31 Aralık 2004 03:46 tarihinde demiş ki: Şurda söylediklerim senin içinde geçerli malesef. Birde şöyle bir şey vardı, Nebula forumlarında asil üye vardı 2 tane. 2'si de buraya üye şimdi. Bir tanesini demote etmişlerdi nedense. Diğeri ise diğer userlarından çifte standart diye isyan etmesinden kaybetti bunu. Demote edilen neden demote edildi hatırlar mısın ?[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Heh o olayda sen ve çoğu kişinin içinde kaldı demek. Talihsizlğim yüzümden suç benim üstüme kaldı. Nebula forumlarında birisi Shadowbane çizimlerinden birinin üzerinde oynama yapıp foruma "ben yaptım, şöyle böyle kullandım" diye koymuştu. Bunu anladığım anda ben de yetkili arkadaşlarımdan birine (adını hatırlayamıyorum) olayı anlatıp konuyu silmesi için mesaj attım. Aynı yerden bir resim alıp oynayıp çocuğun konusunun altına konu açıp bak bunu da ben yaptım şöyle böyle kullandım diye konu açıp çocuğu sıkıştırmaya başladım -ki anlayamayıp çok güzel diye yorum yapmıştı o da ayrı konu- ve herkes de anladı çocuğun olayı(ya da anlayan anladı diyelim). Daha sonra yetkili onun konusunu silmiş ama benim o çocuğa öyle bir şey yapacağımı bilmediği için benim konu açıkta kaldı ve sanki en başta resmi koyan benmişim gibi gözüktü. Uzun süre idare etmek zorunda kaldım nasıl olsa silicek diye. Daha sonra O yetkili arkadaşıma ulaşmaya çalıştığımda bilmem nereye tayini çıktığını söylemişti (doktordu) ve bu yüzdende forumlara bakamadığını ve uzun sürede bakamayacağını söylemişti.(galiba "yakında temelli ayrılım" da demişti hatırlamıyorum) Aynı dönem bilgisayarım da bad sektör patlak verdi ve uzun süre giremedim internete. Zaten kısa bir süre sonrada yaz tatili başladı ve tatile çıktım. Döndüğümde bilgisayarı yaptırdım ama Nebula'dan "şifre hırsızlarını tesbit için bu maili size yolluyoruz 3 ay içinde bize ulaşın" gibi bir mail gelmiş. tabii ben o süre zarfı içinde giremediğim için de accountum uçmuş. Tam o dönem de ultima'yı bıraktığım döneme denk geldiği için bir daha ilgilenmedim orayla. devamında ne oldu, yetkili konuyu silebildimi, kaç kişi yanlış anladı ve beni kötü olarak andı bilemiyorum. Tek bildiğim bir hırsızın yaptığını yüzüne vurmaya çalışırken şansızlık sonucu, en nefret ettiğim şey olan yalancılıkla ve hırsızlıkla suçlanmış olmam...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yani demote olayı da yok..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Oha, nebula ne brezilya dizileri barındırıyormuş vaktiyle heh. Geçmiş olsun...[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sağolasın :) hakkımda kötü, yanlış şeyler düşünmeni istemem :) Bu arada diğeri sen miydin, hatırlayamıyorum...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 4 tane asil üye vardı yanlış hatırlamıyorsam. 2 tanesi bendim. Ingame account'umla, thelogic forum account'um.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: StRencher, 31 Aralık 2004 03:46 tarihinde demiş ki: Şurda söylediklerim senin içinde geçerli malesef. heh baya bi beyin ozurlu olmak lazim herhalde boyle isler cevirmek icin. ama ben kafama takmam pek, o yuzden sorun degil. soyledigin icin sagol yinede. :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Güzel olmuş bende beğendim. Yuvarlaklığı çok güzel yakalamışsın[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: AssassiN, 26 Aralık 2004 20:40 tarihinde demiş ki: 01:30 am piskopata baglamak budur işte :)[signature][hline]Deviant art gallerymy world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 dinlediğin müzik güzel, çizdiklerin güzel.. diyecek birşey yok :) harika![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Son cizdigin dısındakiler hos, fakat sarhos,sapkali,elinde cicekli naif bi adami neden astirdin onu anlamadim. [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 02 Ocak 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Cidden güzel çizimler ama ben hep sonu ölümle biten yazı resim film vs. her türlü eserde sanki bi eksiklik var da böyle vurucu bi sonla noktalanma ihtiyacı duyulmuş gibi gelir bana. Oysa çizimlerin buna ihtiyaç duymuyor; konu için biraz daha hayal gücü belki...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Adamın kafa milyonlarda, hala konu falan deniyo =P.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 çizgini çok beğendim... ama son resimde adamın şapkasının ve gülün elinde kalması yanlış olmuş bence. şapkayı yerde ters dönmüş şekilde çizseydin gülü de düşmekte gibi... daha etkileyici olurdu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 görüşün iyi ama çizgilerin kesik kesik bence onu düzeltmeye çalış bütün çizgiler kullan araştırma çizgileride kullan daha iyi olur.Sonuçta güzel bi çalışma olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 resimlerin çok güzel olmuş.Bize yaşadığın duyguyu çok iyi aktarabilmişsin. Bu her babayiğidin harcı diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar