WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Merhaba bunu kullanan oldumu içinizde hiç ? Birz bilgi lazım. 7 account var kullanması yönetmesi zor gelmeye başladı. Yönetmek cok zor değilde beyin olarak yoruluyorum.. manuel yonetırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 önce adını doğru öğrenmekle başlayabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 evet adını tam olarak öğrendim. isboxer mış. Teşekkürler uyarı için. Kafamda İSK makinası olarak şekillendiğinden bu şekilde yazmışım. Bu uyarı dışında bir önerin varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Biz de kullanan bir arkadaş vardı ama adını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar