monoscope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 merhaba istanbula memleket iznine çıkıcam da 3 5 gün de bodrum marmaris falan yapiyim diyorum.otobüsle giderken oralarda jandarma çevirip tüm otobüstekilerin kimliklerini toplayıp bakıplar falan . bi sıkıntı çıkar mı illaki adres gösterdiğim şehirde mi kalmam gerekiyor bir bilgi verir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Asiz yakalarsa ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 izni geçireceğin yer dışına çıkarsan sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 vay arkadaş ya ordaki garnizona gidip bildirsem de mi sorun ne oluoki bi de yakaladıklarında cezası ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 çavuş değil misin sen bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Olm askerin yuzmesi bile yazak nediosun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Cezasından emin değilim, Google edebilirsin. Muvazzaf askerin garnizonu terketmesi falan diye bir yokla. Asker olduğun süre boyunca genel olarak görevli olduğun garnizondan çıkman yasak, sadece sıla izni aldıysan izinde belirttiğin garnizona da gidebiliyorsun, o kadar. Sivil kimliğin ve/veya ehliyetin varsa askeri kimlik yerine onunla gez, pek sorun olmaz. Başına resmi kayıtlara geçeceğin bir iş gelirse ortaya çıkabilir anca; kaza, yaralanma, nezarete düşme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bişey olmaz ya kaza bela olmadıkça. Ben yemin töreninden sonra zerre izin almadan bastım eve döndüm ertesi gün gittim teslim oldum. kütahya'dan kütahya'ya 1 gün yol iznimi kullanarak. aksjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ehliyetinle falan gez. hiçbişicik olmaz. saçını da normalleştir. iribaş gibi gezme ortalarda. ben yaptım bir şey olmadı. oradan biliyorum. ayrıca askerken izin kullanmak kadar akıllıca bir şey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kısa dönem yapıyorsan çok gereksiz valla, anca çok önemli birinin düğünü cenazesi bişeyi olsa kullanırdım ki o da olmadı. Ne ara özledin o kadar da 1 hafta askerlik uzatacaksın yani, dönünce yaparsın istediğin tatili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hangi birlikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 o kadar iyi geldi ki. nisan celbi yaptım ben. millet kendini robota bağlıyor cezaevi muamelesi yapıyor askerliğe. öyle yapmadım. çok da iyi oldu çok da güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 valla izin konusunda eğer sıkıntı bir dönemdeysen iznini sonuna kadar kullan. ben kullandım tam denetim öncesi, bizim bölüğü baya sıkıntıya soktukları sırada ben keyif yapiodum.. izin kullanmayanlar benden erken çıktılar ama ben tezkereci olarak yine dokunulmaz sınıfına çıkıp gün saydım yata yata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aynen öyle zaten tezkereci olunca nöbetten de düşürüyorlar. ben giderken bana özel mangal partisi yapmışlardı uzun dönemler. hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar