duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bu espri kesin yapılmıstır onceki msjlaı okumadım ama morpheus bunlardanmı takıyodu??[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Okadar kötü bir fikir değil sonuçta kulakları kurtarıyorsun kulakları olmayanlara kontak lens haricinde bir çözüm:) Ama yırtılmaya bir çözüm bulunmalı mesela o çubuk ortadan bağlı olmamalı çekilince (öküz yapar ya) cama bağlanan yerler belirli bir baskıdan sonra kolayca gevşiyip bırakabilir olmalı ve eti yırtmadan kurtulmalı gözlük[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bi ara Matrixte Morpheusta Vardı BöyLe BirşeyLer Ama Onunki Piercing deildi Sanırım:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ultra mega hekta kullanışşısz bi olay ..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: nindalf, 06 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki: Ultra mega hekta kullanışşısz bi olay .. +1[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar