pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ren said: yapamadınız mı lan c'ye girecesin toolbar adını yazacaksın, çıkan dlleri klasörleri dikkatlicene sileceksin bu kadar zor mu arama yapmıştım ama gizli klasörleri göstermeden önce yapmıştım sanırım, mawiman deneyebilirsin şunu^ istersen
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 pontipati said: Ren said: yapamadınız mı lan c'ye girecesin toolbar adını yazacaksın, çıkan dlleri klasörleri dikkatlicene sileceksin bu kadar zor mu arama yapmıştım ama gizli klasörleri göstermeden önce yapmıştım sanırım, mawiman deneyebilirsin şunu^ istersen Kalsın yıl 2014 kimse kullanmasın İE yi :)
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 yardım edin kurtulamadım bu portal sepetinden yardım pls
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kırom gene mi bozuldu? pc nasıl açılışta sorun var mı?
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 pontipati said: kırom gene mi bozuldu? pc nasıl açılışta sorun var mı? evet gene bozudu düzelmiyor
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 WaNTeD said: he bu arada tviewer atarsan hallederiz 2dk da ordamısın
Öne çıkan mesajlar