Ren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 microsoftçu gelecek şimdi sıçtınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ren said: yapamadınız mı lan c'ye girecesin toolbar adını yazacaksın, çıkan dlleri klasörleri dikkatlicene sileceksin bu kadar zor mu arama yapmıştım ama gizli klasörleri göstermeden önce yapmıştım sanırım, mawiman deneyebilirsin şunu^ istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 pontipati said: Ren said: yapamadınız mı lan c'ye girecesin toolbar adını yazacaksın, çıkan dlleri klasörleri dikkatlicene sileceksin bu kadar zor mu arama yapmıştım ama gizli klasörleri göstermeden önce yapmıştım sanırım, mawiman deneyebilirsin şunu^ istersen Kalsın yıl 2014 kimse kullanmasın İE yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 yardım edin kurtulamadım bu portal sepetinden yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kırom gene mi bozuldu? pc nasıl açılışta sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 pontipati said: kırom gene mi bozuldu? pc nasıl açılışta sorun var mı? evet gene bozudu düzelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 WaNTeD said: he bu arada tviewer atarsan hallederiz 2dk da ordamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar