mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Dosya indirdim. İndirdiğim dosya Google Chrome'un açılış sayfasını bozdu. Açılış sayfası da şu: www.portalsepeti.com oldu.Sonra İE açtığımda da aynı sayfa karşıma çıktı. Ne yaptıysam düzeltemedim.Nasıl düzelteceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bekle kanka biliyom napman gerektiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 buldum mervecim: http://forum.paticik.com/read.php?5,7433083,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 exe dosyasını sil falan deniyor da zaten bulsam silicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 teamviewer varsa şifreni falan yolla yapmaya çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 banka hesap numaranla şifren varsa gönder halledeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 şu anda avg indirdim :) taratıyorum hiç bir umudum yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 eklentiyi sil program kaldırdan program varsa onu da kaldır toolbar vs avg napsın buna kendin kurmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 program ekle kaldırdan kaldırdım ve gene kurdum. ama gene çıktı İE da da aynısı çıkma başladı İE nasıl kaldırıcam... chrome tekrar kurunca gene geri geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 chrome u kaldırmıcan ne kurduysan sonra toolbar eklenti vs onları kaldırıcan. chrome un içinden eklentileri, program ekle kaldırdan toolbar vs neyse onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 açılış sayfalarını değiştirsene bi de ? sorun oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 WaNTeD said: açılış sayfalarını değiştirsene bi de ? sorun oysa win 8 kurulu PC program ekle kaldırda chorme ile ilgili ne varsa kaldırdım sonra klasörüde sildim ... Fakat Chrome indirmek için tekrar İE açtım ve birde ne göreyim burayada bulaşmış. sonra Chrome indirdim fakat hiçbir değişiklik yok .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 abi açılış sayfasından şikayetçiysen browserdan değiştirsene sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 teamviewer varsa yardım edeyim dedim. op geri dönmedi. şöyle yorum geldi bi de Deathblade said: banka hesap numaranla şifren varsa gönder halledeyim ben. yardım falan etmicem avg yardım etsin lol xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 he bu arada tviewer atarsan hallederiz 2dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 hemen atıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 group policyden siliniyordu sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tamam TeamViewer kurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 WaNTeD said: he bu arada tviewer atarsan hallederiz 2dk da kurdum teamviewer mi ? şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Benzer bir sıkıntıda işime yarayan SpyHunter isimli bir program olmuştu. İlaçlısı torrentte bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Pontipati uğraşıyor işallah ilaç olur derdimede .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 böyle sepet olmaz olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 pontipati said: böyle sepet olmaz olsun sdf Pontipati tşkler herşey için İE kalsın artık ... Kullanmasın kardeşim İE yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yapamadınız mı lan c'ye girecesin toolbar adını yazacaksın, çıkan dlleri klasörleri dikkatlicene sileceksin bu kadar zor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 <3 ie kimse kullanmasın zaten yıl olmuş 2014 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar