pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 KuddusiMavra said: Hepinize de benden saygilar gençler. Yalan yok.Etraf bol Rus hanımefendi kaynıyor.Allah hepsini sahiplerine bağışlasin. Valla ben kızımın peşinde antrenman ve maçları takip ediyorum.Dolayisiyla foto talebinde bulunan arkadaşlar için henüz bir aksiyonum yok. nerde kaldı fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 1-2 gün daha izin ver ponti. tepem üzerinde dönüyorum. halledeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ben de önümüzde ki ay fethiye'ye ailemin yanına gidiyorum, babamın tayin bu sefer fethiye'ye çıkmış. bol ingiliz var o taraflarda diyorlar ya bakalım. kalabalığı da pek sevmiyorum ben de elimiz mahkum gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar