Papaz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Vala Scp Çalıştırdım Ama Ben bU Scp Renkli Çıkmasnı İstiyorum Nasıl Yaparım her şeyi denedim olmuyor @0481 denedim olmadı va.smsgx yaratım filan denddim olmuyor bi bakabilirmsniz yardımcı olabilirmsniz? Şimdiden Teşşkürler!'!!! İşte Scp: [events e_death_announce] On=@Death if !( ) if ( > 9900) && ( ) && ( ) && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif endif [Bu mesaj Papaz tarafından 06 Ocak 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 [events e_death_announce] On=@Death if !( ) if ( > 9900) && ( ) && ( ) && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage @xxx , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif endif ya da ; [events e_death_announce] On=@Death if !( ) if ( > 9900) && ( ) && ( ) && ( != ) && (0 == 0) var.smsgx 0xxx serv.allclients smsgx , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif endif edit : bold hatası :) [signature][hline]to the victory... [Bu mesaj Xcrack tarafından 06 Ocak 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar