saksuka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 (Arama Yapmadim Kusura Bakmayin) ERROR:Found 0 default messages. Required for this version: 14. Sphere 0.55 R3rc3'de ve diyerlerinde Aliyorum Bu Hatayi.Yardimci Olursaniz Sevinirim.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hatayi nerden aldin derseniz sphere scriptsler bitisinde veriyor ama bi etkisi varmi yokmu bilmiyorum aciliyor yani sunucu.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: "(Arama Yapmadim Kusura Bakmayin)" Yap o zaman.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverDown Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: -Aeris-, 04 Ocak 2005 20:07 tarihinde demiş ki: said: "(Arama Yapmadim Kusura Bakmayin)" Yap o zaman. Kardesim sen bu cevabı yazarak kendini yükselttigini mi zannediyosun yoksa laf falan mı sokmaya çalışıyosun adamın demekki zamanı olmamış tovbe tovbe bu kelimeyi yazana kadar biliyorsan cevabı yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Önce arama yapmak lazım. Arama yapmadan topic açmak yanlış,arama yapmadaın açıldığında "ara ozaman" demek değil.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 exenin yanında 2scp olacaktı spheremsg ve bişi daha onu scripts klasörü içine koyup spheretablesta göster sorunun büyük ihtimalle düzelecektir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 saol.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverDown Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 peki eger bu hatayı alıyordak ve spheremizde sphere.exenin bulundugu yani ilk kısımda spheremsg yoksa ? sorun nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ilk once soyle soylıyım arama yapmadım diye threada baslıyosun sana tek bişi soyluyorum senın gibi herkez boyle yapsa paticik forumlarını terk ederım.Sana bu konuda kızıyorum ama yardım isteyen herkezede yardim etmek eger bu forumun bu bolumunde yer alıyor ve bilgim varsa benım boyun borcum.Rc3 de degil sadece revision serisinin hepsinde revisionla beraber gelen Su 3 dosyayı koymassan ore ve region ayarlarını yapsanda balık ve ore cikmaz.Gelen scpler zaten scp uzantılı dosyalardır.Hadi onuda bulamadım dersen isimleri; sphere_msgs.scp sphere_serv_triggers.scp ve sphere_types.scp. bunların onemlerı bunun yanında yenı dongulerın bozukluguna vede diger yenılıklerın aksaklı calısmasına neden olabılır.donguler 55i gibi de calisabilir ancak for dongusu daha saglam ve daha kolaydır.[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar