Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuk Maç


silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

Bu yazıyor arkadaşlar o linkte.
100. yıl şerefine

Galatasaray 100. Yıl Komitesi, Ali Sami Yen Stadı'nda unutulmaz bir futbol karşılaşması oynatacak.

Galatasaray 100. Yıl Komitesi, Ali Sami Yen Stadı'nda unutulmaz bir futbol karşılaşması oynatma projesini gerçekleştirmek için çalışmaya başladı.
Girişim aşamasındaki projeyle, 23 ya da 24 Nisan 2005 tarihinde oynanacak maçta Galatasaraylı eski futbolcular, Galatasaray'da top oynamış yabancı futbolcularla karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılar, resmi internet sitesinden taraftarlara, "Galatasaraylı Şöhretler - Galatasaray Rüya Takımı karşılaşmasında Ali Sami Yen Stadı'nın çimlerinde hangi unutulmaz Türk ve yabancı futbolcularımızı görmek istersiniz?" sorusunu yönelterek, kadroları oluşturmaya çalışıyor. Taratarlar, önerilerini, 12 Ocak 2005 tarihine kadar [email protected] mail adresine gönderebilecekler.

kaynak:mynet spor.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suat'ın jübilesi gibi laubali birşey olmasın hoşlanmıyorum öyle şeylerden. ha yani suat'a ve galatasaray camiasına hareket olarak güzeldi ama birşey yapıldımı doğru dürüst yapılmalı. ciddi birşey olacağını sanmıyorum ama öyle birşey olursa hoş olur.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...