g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar Ben Forumda Arama Yaptım ama Bütün Linkler Kırık Acaba Bana Acc Sistemini Gönderebilcek Yada Linkini Verebilcek varmı? Msn Adresim [email protected] Şimdiden Teşekkürler.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu daha oncede açıldı ama kimsede tam sürümü yok gibi.Bende vardı bir ton yeri eksikti. Aslında kimsede yok değilde vermiyorlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 vermemek ile ellerine ne geçiyo onu anlamıyorum[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected]
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bir sureligine siteme upload ettim. Sonra silicem.Burdan indirebilirsin. Diger indirmek isteyen arkadaslarda varsa indirsin.[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Aramak belki biraz zor gelıyo olabılır ama ben daha aramada account sistem diye arattım ve 5. threadda kırık olmayan link var heralde senınkı ıle 6. oluyor .Yanı soyle soylıyım aramada ilk cikan threada degıl digerlerinede bakmak gerekli.Bendede su an var ark link vermese idi ben siteme atip vericektim saolsun arkadasımız yaptı.Yanı arama olarak dager acc diye degil account sistem veyahutta script arsiiv yerine script yanı kısaltmalar veya kelımenın gobeini yazarsanız digherleride cikiyor.[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Öne çıkan mesajlar