THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bir ay once topladigim amd islemcili makinam bi kac gundur kendini oyun oynarken restartlamaya basladi kasa 420 w luk ve 5 tane fan i var problem neden kaynaklanabilir acaba ve fan speedi ayarlayabilecegim bir eyr varmi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 THARKASSSSSSS FAZLA ISINIYODUR MAKINAAAAA[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Harddiskte olabilir sorun, ben de yakin zamanda sikayetciydim bundan, harddisktendi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Overclock yapip islemciyi yeterince soutamiyorsan olur bole seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sadece overclockun fazla ısıtmasından değil overclockun açık olmasından da olabilir. Ekran kartının en yeni driverını yükle. Benim 4-5 ayımı yedi bilgisayarcılarda bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar