Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL var ama bağlantı yok yardım lütfen

ivan

Öne çıkan mesajlar

ADSL aldım, 1 haftadır da açıkmış hattım.
444 0 375 'ten zaten teknik desteğe ulaşmak heralde sayısalın çıkması gibi bişi. Anca bi kere ulaştım. O da alakasız biri çıktı bi boktan anladıgı yok. Bana usernameimi ve şifremi doprulattı. Bende yazdım falan yeni modem almıştım herşeyinmi ayarladım.
SureConnect diye bi de programı var. Username ile pass i yazıorum protokole de PPPoE yi seçiorum. Ama dioki 'Lütfen ADSL Konfig. bölümündeki kullanıcı adı/parolayı ve protokolü doğrulayın.' e zaten yetkililerin verdiklerini yazıorum neden olmuyo ya bi bileniniz var mı?

Bu arada modem bu antenli olanlardan wireless vs..
model no USR9106

yardımlarınıza cook ihtiyacım var :)
tşkkr[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive
Ivan Valiant UO player| inactive
Louis the superb CS player| active
Sosyal ağlarda paylaş

Bende az önce farklı bir marka wireless kurdum. Bu aletler aynı zamanda router olduğu için (seninkide öyledir heralde) ayarları çok farklı oluyor. Windows'taki bağlanma zımbırtısı ile birşey yapmıyorsun, router'ın ayarlarına giriyorsun ve oradan yapıyorsun.

Bunları aletin router olduğunu düşünerek söyledim tabi, eğer farklı bişeyse bilemiyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kullanıcı adına => kullanıcıadı@ttnet olarak girilmelidir
kullanıcı adınız ise : "İsminizin baş harfi+Soyadınızın baş harfi+Alan kodu+Adsl'e Bağlı telefon numaranız."

Örnek :
Başvuruda bulunan Kişinin İsmi : "AHMET"
Başvuruda bulunan Kişinin Soyadı : "CİVELEK"
ADSL'e Bağlı Telefonun bulunduğu il kod numarası : "312" yani ANKARA
ADSL'e Bağlı Telefon numarası : "3093202"

kullanıcı ismi : "ac3123093202" olmaktadır.
· Şifre (passwd) yerine => Adsl'e Bağlı Telefon Numarası yazılmalıdır

bir de böyle dene

Kaynak telekom[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere müşteri hizmetleri senin modeminin ayarlarından ne anlasın?
yok artk oraya bi adam oturacak her marka model modemin nasıl baglanacagını bilecek.oldu.
kitapçığı yok mu ya modeminin?
ben x4 modem almıştım 5 dk geçmedi bağlanmak.herşey yazıyor kitapçığında. tt onaylı ise seninkindede vardır türkçe anlatımlı.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...