ivan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ADSL aldım, 1 haftadır da açıkmış hattım. 444 0 375 'ten zaten teknik desteğe ulaşmak heralde sayısalın çıkması gibi bişi. Anca bi kere ulaştım. O da alakasız biri çıktı bi boktan anladıgı yok. Bana usernameimi ve şifremi doprulattı. Bende yazdım falan yeni modem almıştım herşeyinmi ayarladım. SureConnect diye bi de programı var. Username ile pass i yazıorum protokole de PPPoE yi seçiorum. Ama dioki 'Lütfen ADSL Konfig. bölümündeki kullanıcı adı/parolayı ve protokolü doğrulayın.' e zaten yetkililerin verdiklerini yazıorum neden olmuyo ya bi bileniniz var mı? Bu arada modem bu antenli olanlardan wireless vs.. model no USR9106 yardımlarınıza cook ihtiyacım var :) tşkkr[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive Ivan Valiant UO player| inactive Louis the superb CS player| active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 PPPoA yap bir de, gerçi PPPoE olmazsa PPPoA hiç olmaz galiba ama dene şansını.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bende az önce farklı bir marka wireless kurdum. Bu aletler aynı zamanda router olduğu için (seninkide öyledir heralde) ayarları çok farklı oluyor. Windows'taki bağlanma zımbırtısı ile birşey yapmıyorsun, router'ın ayarlarına giriyorsun ve oradan yapıyorsun. Bunları aletin router olduğunu düşünerek söyledim tabi, eğer farklı bişeyse bilemiyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Kullanıcı adına => kullanıcıadı@ttnet olarak girilmelidir kullanıcı adınız ise : "İsminizin baş harfi+Soyadınızın baş harfi+Alan kodu+Adsl'e Bağlı telefon numaranız." Örnek : Başvuruda bulunan Kişinin İsmi : "AHMET" Başvuruda bulunan Kişinin Soyadı : "CİVELEK" ADSL'e Bağlı Telefonun bulunduğu il kod numarası : "312" yani ANKARA ADSL'e Bağlı Telefon numarası : "3093202" kullanıcı ismi : "ac3123093202" olmaktadır. · Şifre (passwd) yerine => Adsl'e Bağlı Telefon Numarası yazılmalıdır bir de böyle dene Kaynak telekom[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikacu1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 user nameın yanına @ttnet yazmayı unutmaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yok hiçbiri olmadı ya ne biçim müşteri hizmetleri var bunların ukala herifler ya[signature][hline]Thiew the Infiltrator @ Merlin| inactive Ivan Valiant UO player| inactive Louis the superb CS player| active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 müşteri hizmetleri yalan zaten düşürne kadar canın çıkıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 başka bi çözüm yolu olan varmı aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bi kere müşteri hizmetleri senin modeminin ayarlarından ne anlasın? yok artk oraya bi adam oturacak her marka model modemin nasıl baglanacagını bilecek.oldu. kitapçığı yok mu ya modeminin? ben x4 modem almıştım 5 dk geçmedi bağlanmak.herşey yazıyor kitapçığında. tt onaylı ise seninkindede vardır türkçe anlatımlı.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben modemin sorunu mu dedim? Kullanıcı adı ve şifremi kabul etmio diorum. Modemin modelini sadece hani soran olur diye verdim. boş boş konuşup daha da kızdırma ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 şifreni yanlış yazıyon sonra bize kızıyon lol.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 vendor bölümünde ne yazıyor ? adsl ayar menüsünde ? yani USR'da ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar