Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Allah topunuzun belasını versin artık ya. Günde 3 kere aramadan edemiyor o.ç.ları Bu nasıl bir telekominikasyon olayına döndü. Bide arayıp "telefon + internete şu kadar ödüyorsunuz, o fatur açok gelmiyor mu?" diye benim fatura bilgilerime de ulaşmışlar sokuklar. Özel hayat diye bişey kalmadı anasını, adamlar ödediğim faturaya kadar biliyor. Hayır yani, her seferinde farklı numaradan arıyorlar. Bloklayamıyoruz da. Var mı buna çözümü olan? Oh rahatladım.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 her oto boka cep telefonu vermeyin kullanmıyorum yok numara deyin
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Abi zaten konfirmasyon gerektirmeyen hiçbişeye vermiyorum. Bu ağzına sıçtığımın bankaları ve telekom satıyor bildiğim kadarı ile.
E Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 az önce nikyaturizmden sms geldi bana. side 5 yıldız diamond beach hotelde tüm sezon geçerli 4 gece 5 gün her şey dahil kişi başı 599 tl diye. abi bence bu şirketin başına çok fazla holivut filmi izlemiş bir dallama geçmiş. AGRESİF YAPICAZ BEYLER. HERKESE, AMA HERKESE (EVERYONE, EVERY SINGLE MOTHER F.CKING HUMAN BEING IN TURKEY YEAH KAFASI) ile bir pazarlama politikasına sokmuş milleti. mba okuyanlar daha iyi bilir gerçi de kısa vadede işe yarayıp orta uzun vadede firmanın prestijini sıfırlayan şeyler bunlar.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bana da geldi o mesaj. Bence tlefonu vermekle alakası yok, servis sağlayıcılar veriyor numaraları.
E Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 paramız var bizim çünkü tatile çıkıyoruz düzenli.
Öne çıkan mesajlar