Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Veterinerden almıştım ağırlık ve ilaç oranını da gösterdiler. Zaten son çare olacak o belki gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Uyutarak yaptırmıştım bir keresinde, sonra kedi 1.5 gün ceset gibi yatınca bir daha yaptırmadım. Sık sık tarayacaksın üşenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Önce bi deneyin uyutmadan yapmayı eğerki yapmanıza izin vermezse uyutup tamamlarsınız bir daha da yapmazsın istemezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dişinin kuyruğu traş ettim ucu kaldı çok tatlı oldu. Ama şarjı bitiyor aletin 1 saatte bir giricem zor biticek bu tuyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar