Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Herife ne yapıyolar şarkıyı söylerken çok merak ettim.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 balgam mı getiriyor vokali tazelemek için nedir lan o ahahah.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gayette müzik. müzik için nasıl bi tanım yapıyosunuzda bunu dışarda görebiliyosunuz merak ettim doğrusu.
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Üstüne Dying Fetus - Kill Your Mother, Rape Your Dog açıp cila bile çekilir, hatta yutubdan açıp klibiyle dinleyin, iyice kopun ehehe. Kesmediyse gugıldan aratın Zombiegrinder diye, bangır bangır grind eşliğinde oynanan bir oyun, o da sevdirmezse grindi artık ben ne yapayım. Zombiegrinder cidden eğlendiriyor yalnız, belirtmeden edemeyeceğim.
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Griswold said: Kesmediyse gugıldan aratın Zombiegrinder diye, bangır bangır grind eşliğinde oynanan bir oyun, o da sevdirmezse grindi artık ben ne yapayım. Zombiegrinder cidden eğlendiriyor yalnız, belirtmeden edemeyeceğim. ahaha Zombiegrinder benim grindcore a hasta olmamı sağlayan oyun lan o kadar güzel oluyo ki o müzikler fonda çalarken zombilerin beynini dağıtmak, hiç bitmesin istiyorum.. *uzaklara doğru dalar* sdf
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 swarrrm dinlerim kimseye de laf ettirmem hıh!:p şaka bi yana bence güzel(:
Öne çıkan mesajlar