maxrep Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 merhabalar, Çalıştığım şirketde ithalat ve ihracat işlemleri takibi, raporlama, hesaplama. Takip, otomatik mail atmak için outlok a bağlantı yapmal. Exel e veri atması vb. dosyalarda eksiklik olduğunda bana uyarı verebilecek bir program yazmak istiyorum. Bunun için C# ve MYSQL düşünüyorum. Sizlerin düşüncesi ve fikri nedir. Yardımcı olur musunuz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 c++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 iyi dusunmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 outlok exel => derim ki c+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 pascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 mysql yerine mssql express kullanabilirsin. klasik oledb yerine ado.net, entity framework nimetlerinden faydalanabilirsin. işini kolaylaştırır. ama mssql express 10gb veri depolama limiti koyuyor. daha fazla veri kullanırım diyorsan ya da arşivleyemem diyorsan girme o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar