Katibim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 merak etmeyin şimdi paramecium gelir bir skoda önerir bence superb önerecek tevekkeli adam skodaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bir onceki kasa jaguar lar gercekten sikintili ve kullanmasida hic zevkli degil. Ben 7 serisini alirken, son kasasinada bakmistim, onda bayag iyilestirme vardi ama yinede mercedes, bmw seviyesinde degil Bence uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 tesla olmasa jaguar alicaktim, demek ki iyi olmus alamadigim, simdi tesla almak icin 20 yil para biriktirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Selam, Bir kere Skoda DSG'li VW alanların antidepresanı :D Her bünyeye vermiyoruz B) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar