zaidral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 geçmiş olsun ağabey[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hehe saol.. gerçi iş "karne" alınca da bitmio ki, asıl o zaman baslıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 3 okuldan atilmis biri olarak bu kafayla gidersen daha cok seyler gelir basina hatayi kendinde ara said: Fragrance, 06 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Ya alakası yok odtu elektronik bitirmiş birisi nasıl işsiz kalır anlayalım sunu burası turkiye torpiller ve sans ülkesi bedenden fln nası 1 aldıma gelince bakın ben biraz sivriyim haksızlığa hocanın birini ezmesine dayanamam direk yapıştırırm cvpı ben 3 okuldan atıldım bu yuzden bana hocalar cekemiyo onun otoritesinin bir cocuk tarafından altüst edilmesini elindeki tek silahta NOT bu mu abi eğtim sistemi saygımı, eğitim öğretim mi söyleyin nasıl savunursunuz böyle bir sistemi bizim hayatımız boktan bir sınav(öss) veya daha iq su 50 yi aşamayan öğretmenlere kaldıysa bu ülke bize emanet edilmesin kardeşim çünkü böyle giderse ülkede başarılı adam kalmıycak.Abi bi mehmet öz msl(dünyanın en iyi kalp muthatısısı bakın herif çok yaramaz die okuldan atılmış NASIL SAVURSUNUZ BÖYLE APTAL BİR SİSTEMİ???? [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 o iq su 50 yi asmamis dedigin insanlar senin kazanamadigin oss yi kazanip bir yerlere gelmis insanlar. bugun bir matematik hocasinin neler okuyup mezun oldugunu gorsen dediklerinden utanirdin. diferansiyel geometri der kacarim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 e abi dünyanın en zengin top 10 kişisi üniversiteden terk ona kalırsa..yalnız birisi yanılmıosam masterdan terk :) benim o zaman zamanım epey daralmıs durumda. 3 haftadan önce pılı pırtıyı toplayım okulu terk etmem gerekiyor.. o adam bilmemkac tane okuldan atılmıs die okuldan atılmayı iyi birşey gibi göstermek pek mantıklı deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Fragrance, 06 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Ya alakası yok odtu elektronik bitirmiş birisi nasıl işsiz kalır anlayalım .... Nasıl kalır biliyo musun? Daha referansı yokken 1.500 tan başlamak isterse iş bulamaz tabii.. Şu an git 3 büyük gazeteden birine ilan ver. Veya loginit.com, kariyer.com a ilan ver. En az 100 kişi başvurur.. Bunların 50 si uni bitirmemiş. 25 i bitirmiş ama referanslı, 25 bitirmiş ama ilk işi.. Referanslı herif 1.5 isterken neden referanssızı alsın? Senin hakkında hiç bişi bilmio. Neden zamanını riske atsın.. Ha tabiiki herifin hakkı belki 3 den başlamak. Ama burası Türkiye, her alanda bu işler böyle..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tabii böyle sıkıntı var diye etrafı kızıştıran bundan yararlanan insanlarda var.. Sen hiç ingilterede böyle bir iş ilanı görevilir misin? (Abartmıyorum isteyen anet.news serverına girsin iş ilanlarına baksın) Asp, php, mysql, mssql, java bilen.. tablolamada profosyonel photoshop, flash, director mx 3 lusunden birini bilmek linux ve windows server yönetiminde uzman 5 yıl deneyimli askerliğini yapmış 28 yaşını aşmamamı..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 dogru düzgün heryer deneyim istiyor.. o yüzden iyi kötü bi yerden baslamak gerekiyor, fazla havadan uazarsanız ilk basta işsiz kalma ihtimaliniz yüksek, özellikle elektrik-elektronilte.. allahtan bilgisayar sektöründe elini nereye atsan bil müh arayan bi yer var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben de karne isterim! Ninem nerde karnen diye soruyor hep.. :D -Bu kaldı galiba, saklıyor karnesini anam, biraz daha ilgilenin şununla...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hazırlıkta Resim 0 gelmişti benim ama hocayla kavga etmiştim o yüzden yoksa gerisi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kırıklı karne yazıldığında nedense içimden aferin dmeektense Yazıklar olsun demek geliyor ama çoğunluğun öğrenci olduğu bir ortamda linç edilme korkusu ile "Aferim çok başarısız bir sene geçirmissin helal olsun, allah anana banana sabır versin" demekten öteye gidemiyorum. Ben çok mu başarılı idim? Hayır ama bununla gurur duyar gibi heryerde anlatmazdım. Bu gururdan ziyade yetersizlik göstergesidir karnede kırık veya zayıf olması yani bence sizde çok böbürlenerek anlatmayın kötü notlarınızı. [Bu mesaj Absolut tarafından 06 Ocak 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Allahtan üni de karne derdi yok :D. Lisede felan hiç zayıfım olmamışken üni de 2 zayıfla paçayı kurtardım.[signature][hline]Bonzi Magandaya Özgürlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 şu andaki eğitim sisteminde iyi notlarla böbürlenmeninde bir olayı , bir güzelliği yokki ; 5.00 ortalama ile lise bitirip sonrada üniverstie yıllarını derslerinde üstün başarılarla geçip sonra işe girdiğinde dımdızlak ortada kalan bi sürü kişi varken. eğitim sistemimiz ,"repertuarımız" o kadar ezik o kadar çağdışı ve o kadar gereksizki. hayatında mühendislik görmiycek kişilere lisede türev dersi konuyor , ama öss sınavında çıkmıycak diye okutulucak vakit bulunmuyor. ama bunun yanında mühendis olucak adamda amipin üremesi nasıl gerçekleşicek bunu "ezberlemek" zorunda kalıyor. üstüne bu epitimlerin hepsi çok alt düzeyde apılıp üniversiteye geldiğinde adamı şöle bi silkeliyor. kendine gelmen 1 seneyi buluyor. peh banane 15 tane kırık olmuş veya bütün karne 5.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İşte hendek, işte deeeveee ya atlarsın ya düşersin... Nay nay nay nay... Meçburussss o salak dersleri görmeye ve geçmeye... Eitim sistemi cidden çok kötüü... Bi de eminim kimse kırık notlarıyla övünmeye çalışmıyor burda, biraz gülmek,teselli olmak istiyor.. Bi de onların üstlerine gidip, ayıp uleyn! demeye ne gerek var arkadaşlar... Hapbaraber salakça işlenen derslerden aldığımız salakça notları yazsak nolur sanki neee? Kimse sevdiği, iyi işlenen, yararlı bir dersten aldığı düşük notu ilan edip gülmüyor burda... Ya sewmiyordur "öğretmen öküzdür sevdirememiştir", ya iyi işlenmiyordur "öğretmen yine öküzdür mok gibi işliyordur dersi", ders gereksiz bulunuyordur "öğretmen tekrar öküzlüğünü yapmıştır, dersin gerekliliğini kavratamamış yada cidden sisteme gereksiz olsa bile sokulan irenç bi dersin kurbanı olmuştur" Heydaaa! Kırıkları olan arkadaşlara başarılar dilemiyorum çünkü eminim bu daha çok şansla ilgili... İYİ ŞANSLAR! Örtmenin en hasına düşün inşallah, en sewdiiniz dersler önünüze gelsin inşallah, tüm dersleri sewin, sayın inşallllaaaaah! :D Hapbarabar büyüyüp sisteme darbe vuralım, karar verdik örtmen oluyoruz :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 umarım öğretmen olmazsın!![signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 karpuz-abso bi de baggio glb özellikle baggioyla karpuz çok ağzını yormuş yazık dinlemeyen adamlara kasıoruz burda..ben de geçen yıl girdim pek de efsane lise hayatım yoktu ama gelipte oley lise 1 de 5 tane 1 çektim hehe nası kodum ama var mı daa iisi demedim kimseye soora oturdum topladım..sisteme bok atmakla bişi yapamazsınız kendinizi kandırırsınız ben yaptım,çalıştım sistem dandik die.madem bu sistemin içine girdiniz ona gre hareket ediceksiniz yoksa sürünmeye mahkumsunuz babanızın holdingi de olsa okumadan bişi beceremezsiniz o da batar zamanla.[benim babamın durumu iyi allaha şükür hem bi fabrikada genel müdür,hem de arkadaşlarıyla bi şirketi var ama ben ske ske okuyorum burda] ayrıca okul okumamadan çok başaralı oluruz die bişi yok ya küçüklüünden işin içine gircen işletmeden falan hayat okulunda başarılı olup diploma alıcan yada okucan paşa paşa...üniversiteliler iş bulamıo diosunuz benim babam işveren bi kere hatırlıorum dosyalarla gelmişti fabrika yeni açıldıında adam seçiodu,bana da ordan örnek verdi "lavuk bilmemne üniversitesinde okumuş die para beğenmio sırf üniversitenin adı için yüksek maaşla işe mi başlatcam girsin işe düşük maaşla göstersin kendini haketsin" diodu çünkü senin dediin dolu adam 1milyardan aza başlıcaksın dendiinde "ama ben öyle okudum böle okudum"die artizlik yapıo kaç tanesi öle kapıdan dönmüş 3-4 ay soora geri gelen de war çünkü kimse adı için para ödemio artık adama girsin göstersin kendini haketsin dio yoksa 2 sene inekleyen herke odtü boğaziçi zaten nerden bilelim adamın işe yarayıp yaramıcaanı? neyse ben de boşuna parmak kası kastım burda anlayana dediklerim ben de kendi fabrikamızda iplikleri çuvala doldurup diktim,patronun otelinde garsonluk da yaptım babama güvenmek yerine..çünkü peder bugün var yarın yok ben boş birisi olarak büyüdüümde bana bıraktıklarını değerlendirip üste çıkarcaama bi yılda yerim lailalarda mal gibi...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Şaka yaptık low! Benden örtmen olur mu? :D Herkese 5![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 okulu bitireli olduda 3 sene insan özlüyor,lise bambaşka ortaokul flnda okul çok güzel şey[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Fragrance, 05 Ocak 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Bende marifet olsun die yazmadım dikkat edersen başlık "Karneler nasıl beyler?" Başlık bende ''bayanlar yazıyor ama?''[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben olsam utanır ve buraya yazmazdım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sabotaj var hehe :D[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: tunch, 06 Ocak 2005 12:38 tarihinde demiş ki: şu andaki eğitim sisteminde iyi notlarla böbürlenmeninde bir olayı , bir güzelliği yokki ; 5.00 ortalama ile lise bitirip sonrada üniverstie yıllarını derslerinde üstün başarılarla geçip sonra işe girdiğinde dımdızlak ortada kalan bi sürü kişi varken. eğitim sistemimiz ,"repertuarımız" o kadar ezik o kadar çağdışı ve o kadar gereksizki. hayatında mühendislik görmiycek kişilere lisede türev dersi konuyor , ama öss sınavında çıkmıycak diye okutulucak vakit bulunmuyor. ama bunun yanında mühendis olucak adamda amipin üremesi nasıl gerçekleşicek bunu "ezberlemek" zorunda kalıyor. üstüne bu epitimlerin hepsi çok alt düzeyde apılıp üniversiteye geldiğinde adamı şöle bi silkeliyor. kendine gelmen 1 seneyi buluyor. peh banane 15 tane kırık olmuş veya bütün karne 5. Yıllardır egıtım soyledır boyledır veryansınlar duvarı astı ama bır ıyı yanı var burda egıtım gorup yabancı ulkelerde okumaya gıttıgınde full rahat edıyorsun bunu gozardı etmeyın..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 lol baslık degismis cidden =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 karne.... amanın. sınavlar notlar!!.. artık sadece kabuslarımdalar ehuhu. yaşasın.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar