Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resım Çizmek

SmoLaFein

Öne çıkan mesajlar

yetenmek ister belki ama el becerisi bence yapa yapa kazanılır çocukluğunda neler yaptığına bağlı bence yaratıcılık ister resim çünkü kanımca çocukluğunda yaratıcılığın gelişmemişse resim yapmak zordur
ha dersinki kursu zartı zurtu var tamam ama genel olarak birikim ister resim yapmak[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz da yetenek ister resim çizmek.yanı gerektıgınden fazla zaman ayırman gerekır resım cızmek ıcın.güsel bir resim için.2,3 saat ugrasman gerekir.Yani ben öyle yapıyorum.Birde Meslek okullarında okuyanlar "Teknik Resim" dersi gördüğünden [haftada 4 saat] biraz daha iyi olabiliyorlar..[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bıraz yetenek var lakin sevmem cızmeyı cunkı bır yılımı yedı bu alakasız yetenegım ve bende onu kaldırıp attım bır koseye o bana ben ona dokunmadan yasıyoruz artık...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok güzel devre çizyorum hele İndüktans ım kraldır

Neyse çok denedim denemelerim sonucu bir şey başardım sonra uzun bir süre geçti bir daha denedim ve bir şey yapamadım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ben resim dersini zor geçmiştim gerçi karı menopozdayken bize geldiği için biraz deliydi ama yinede ben hep 1 yada 2 alırdım yani çizemezdim[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Sosyal ağlarda paylaş

valla bence biraz aileden gelen bişey genetik yani.benim abim de cok gusel ciziyo bende mesela ben bi başlık acmıstım orda var cizdigim resimler Resimlerim burda[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

resime yetenegim yok yapamıyorum dolayısıyla nefret ediyorum hep okulda başıma bela olmuştur ve halen olmakta karneye 2 geliyo ki resim le geometri aynı krediyi veriyo yazık oluo valla...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeteneği varsa çizersin. Yoksa kurs falan hikaye..
Resim doğuştan kazanılan bi yetenek kurslarda bunu geliştiriyosun...Tekniğini kavratıyolar ...vs.vs...

Yeteneğin varsa uğraş yoksa çöp adamlara dewam!!![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...