SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Sızce bu ozellık dogustan mı yoksa sorun ben de mı olmuyor yapamıyorum nedır resımden cektıgım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Resim derken ?[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Her turlu resım Hala cop adam cızen bırı olaraktan[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yetenmek ister belki ama el becerisi bence yapa yapa kazanılır çocukluğunda neler yaptığına bağlı bence yaratıcılık ister resim çünkü kanımca çocukluğunda yaratıcılığın gelişmemişse resim yapmak zordur ha dersinki kursu zartı zurtu var tamam ama genel olarak birikim ister resim yapmak[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Elıme kalem aldıgımda hıc bı sey cızemıorum bı seye bakarak cızmeye calısıyorum hıc yapamıyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yetenek meselesi.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Biraz da yetenek ister resim çizmek.yanı gerektıgınden fazla zaman ayırman gerekır resım cızmek ıcın.güsel bir resim için.2,3 saat ugrasman gerekir.Yani ben öyle yapıyorum.Birde Meslek okullarında okuyanlar "Teknik Resim" dersi gördüğünden [haftada 4 saat] biraz daha iyi olabiliyorlar..[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yetenek meselesi değil aslında kursa falan gidersen elini yontarsan olur herşey. Uzun zamanda yada kısa zamanda olur ama sonuc olarak olur...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Çok çalışcam ozellıkle teknık resım ıcın artık şart[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 %50 yetenek, %40 istek, %10 da emek, çaba ister resim çizmek... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 çıplak karı resmi çizerim tek ona kabiliyetim var.. bö hadi ya. a[signature][hline]K.R.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben bayagı cizebiliom tarih derslerinde asker , uçak filan ciziorum[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben çöp adamı çizerken bile zorlanırım :-P [Bu mesaj Selamon tarafından 05 Ocak 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bende bıraz yetenek var lakin sevmem cızmeyı cunkı bır yılımı yedı bu alakasız yetenegım ve bende onu kaldırıp attım bır koseye o bana ben ona dokunmadan yasıyoruz artık...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben çok güzel devre çizyorum hele İndüktans ım kraldır Neyse çok denedim denemelerim sonucu bir şey başardım sonra uzun bir süre geçti bir daha denedim ve bir şey yapamadım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben resim dersini zor geçmiştim gerçi karı menopozdayken bize geldiği için biraz deliydi ama yinede ben hep 1 yada 2 alırdım yani çizemezdim[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 çalışmayla oluyo mesela el becerisi bakımından kabiliyetsiz kardeşim ilkokuldan bari resimleri anneme çizdiriyo; resim yapma konusunda baya ilerledi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla bence biraz aileden gelen bişey genetik yani.benim abim de cok gusel ciziyo bende mesela ben bi başlık acmıstım orda var cizdigim resimler Resimlerim burda[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yetenek işidir, çok kasılırsa geliştirilebilir. ama yeteneği olmadıgını düşünen de kasmasın hiç.[signature][hline]Juàn Carlos Chavez | a.k.a JC Chavez Cove Ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bence doğuştan yetenekle çok ilgili değil. çalışıp kasılıp elde edilebilecek birşey gibi :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Harvester öyle deme, biri 15 günde gelişiverir, uçar gider, sen 15 yılda onun 15 gündeki becerisine erişebilirsin... Ne haksıslıktır bu uleyn! En çok sevene verilsin yetenek bence! :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Cizmek sonradan gelir doğuştan gelmez. Ha algılamak cisimleri görmek falan o yetenek ama cizmek değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesela ufuk cızıgısınden baktıgımızda usttekı cısım nasıl gorulur weya paralelındekı cısım nasıl gorulur bunları kafamda canlandıramıyorum bıle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 resime yetenegim yok yapamıyorum dolayısıyla nefret ediyorum hep okulda başıma bela olmuştur ve halen olmakta karneye 2 geliyo ki resim le geometri aynı krediyi veriyo yazık oluo valla...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yeteneği varsa çizersin. Yoksa kurs falan hikaye.. Resim doğuştan kazanılan bi yetenek kurslarda bunu geliştiriyosun...Tekniğini kavratıyolar ...vs.vs... Yeteneğin varsa uğraş yoksa çöp adamlara dewam!!![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar