Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Prince Of Persia Sands Of Time ve Warrior Within in şarkılarını çok beğeniyorum sırf bu şarkıları dinleyebilmek için sürekli oyunu bitirmeme ramen açıyorum :p. Bu şarkıların hepsini birşekilde bulmalıyım neden bulabilirim ? Veya ismini biliyorsanız şarkıların bulmaya çalışırım. Birde bu tarz müzik yapan kişi/grupları söyleyebilirseniz sevinirim. Teşekkürler[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 abi tam hatırlamıyorum ama heavy metal sanırım pop2 nin müzükleri. benzer grup aklıma gelmedi ama metallica deneyebilirsin.[signature][hline]...
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yok metallica biliyorum da , pop da bazı slow şarkılar var arap enstanteneleri var arada , bazıları hızlı elektro gitar falan var ama yine arap enstanteneleri var bu arada bu pop2 nin şarkılarını buldum da benzer gruplar varsa çok makbule geçer[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 prince of persia 1 in müziklerini nerden bulabilirim ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Loras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Emule için şu var; ed2k://|file|Prince.of.Persia.-.The.Sands.of.Time.Soundtrack.rar|55220218|61A927A1316D8AF4A0067C700D11E4A7|/ Ben çektim bunu hoş gerçekten.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aha buldum =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 teşekkürler[signature][hline]Time Only Knows..
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 müzikleri yapan şahsın ismi Stuart Chatwood miş...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Dahakanın kovaladığı yerde sözsüz olarak I Stand Alone(scorpion kingin şarkısı) çalıyor, diğerlerini bilemiyorum ama orphaned landi özellikle mabool albümünü tavsiye ederim, tam isteklerine göre[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Prince of Persia gibi Muzikleri Yapanlar; Hans Zimmer Enya Gregorian Howard Shore Birde Era'var ... Tüm Şarkıları Çok Güzel bu Saydığım Isimlerin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar ..
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Orphaned Land ve Mezarkabul deneyebilirsin.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
screamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: RaVena, 05 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Prince of Persia gibi Muzikleri Yapanlar; Hans Zimmer Enya Gregorian Howard Shore Birde Era'var ... Tüm Şarkıları Çok Güzel bu Saydığım Isimlerin .. ++Matt Uelmen[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 john petrucciye yürekten teşekkürler bu arada çatır çatır iniyor tavsiye ederim Mezarkabul kimdir nedir kimin nesidir ve nerden bulabilirim fikri olan?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mezarkabul=Pentagram[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yanlız bu linkteki sand of timesın sondtracklerı warrior withinin değil[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 siteye biraz daha iyi bakmayı deneseydin keşke. http://www.3dactionplanet.com/poplegacy/sot2music.shtml[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Ati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Müzikler Gzl ama oyununa uymuyor ya :([signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bence daha iyisi olamazdı =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sands of time zaten warrior within değil oyun adı prince of persia , çok güzel müzikler bence[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia
Öne çıkan mesajlar