Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince Of Persia Müzikleri Gibi Şarkılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Prince Of Persia Sands Of Time ve Warrior Within in şarkılarını çok beğeniyorum sırf bu şarkıları dinleyebilmek için sürekli oyunu bitirmeme ramen açıyorum :p.
Bu şarkıların hepsini birşekilde bulmalıyım neden bulabilirim ? Veya ismini biliyorsanız şarkıların bulmaya çalışırım.
Birde bu tarz müzik yapan kişi/grupları söyleyebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Mesaj tarihi:
abi tam hatırlamıyorum ama heavy metal sanırım pop2 nin müzükleri. benzer grup aklıma gelmedi ama metallica deneyebilirsin.[signature][hline]...
Mesaj tarihi:
Yok metallica biliyorum da , pop da bazı slow şarkılar var arap enstanteneleri var arada , bazıları hızlı elektro gitar falan var ama yine arap enstanteneleri var bu arada bu pop2 nin şarkılarını buldum da benzer gruplar varsa çok makbule geçer[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Mesaj tarihi:
prince of persia 1 in müziklerini nerden bulabilirim ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
Emule için şu var; ed2k://|file|Prince.of.Persia.-.The.Sands.of.Time.Soundtrack.rar|55220218|61A927A1316D8AF4A0067C700D11E4A7|/
Ben çektim bunu hoş gerçekten.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
müzikleri yapan şahsın ismi Stuart Chatwood miş...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
Prince of Persia gibi Muzikleri Yapanlar;
Hans Zimmer
Enya
Gregorian
Howard Shore

Birde Era'var ... Tüm Şarkıları Çok Güzel bu Saydığım Isimlerin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Efsaneler ve Diyarlar ..
Mesaj tarihi:
Orphaned Land ve Mezarkabul deneyebilirsin.[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 05 Ocak 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Prince of Persia gibi Muzikleri Yapanlar;
Hans Zimmer
Enya
Gregorian
Howard Shore

Birde Era'var ... Tüm Şarkıları Çok Güzel bu Saydığım Isimlerin ..

++Matt Uelmen[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
Mezarkabul=Pentagram[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Mesaj tarihi:
Müzikler Gzl ama oyununa uymuyor ya :([signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen
kann man uns am Himmel sehen
wir haben angst und sind allein

Gott weiss ich will kein Engel sein
Heaven Must Be Hell in Sky
Mesaj tarihi:
bence daha iyisi olamazdı =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

deviantART
  • Yeni Oluştur...