toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 selam. win7 üzerine win8.1 kurdum. kurulumdan once partitionları ucurup yeniden olusturdum. amacım sistem diskini kucuk tutup, daha buyuk boyutlu ikinci bir partition olusturmaktı. aynı win7'deki gibi bunda da yaptım. kurulum bitti drives bolumunda sadece sistem diski ve sectigim dusuk boyut goruluyor. ssd'nin geri kalanı yok. ikinci partition'ı goremiyorum. ek olarak sistemde bulunan hdd'de gorunmuyor. nasıl becermis olabilirim bunu? duzeltmek icin ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Fortmatlamamissindir partition'u, ondan gozukmuyordur, SSD'yi NTFS olarak formatlayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hdd yi biçimlendirip şeyediceksin disk yönetiminden. ssd nin kalanı için de partition oluşturcan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hallettim eyv. Disk management tool'u yeni kesfettim, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar