onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1.4 16v benim eski arabam onun 16v den dolayi gelen iyi bir kalkisi var 1.6 dan iyi firliyor bunu soyleyebilirim:) yalniz sunu soyliyim simdiki arabama gectikten sonra clio nun ne kadar yavas oldugunu anladim oda ayri birsey. Eskiden ulan diyordum ne kadar hizli bu clio super falan sonra gercekler ortaya cikiyor:) ama yinede cok severdim cliomu cok sirin arabadir o ya herseyi tam oturmus yerli yerinde. said: stan-marsh, 23 Aralık 2004 23:06 tarihinde demiş ki: abi sanada sorim bak clio varmış altında hazır yakalamışken 1.4 16V benimki.arabama kim binse nası gidiyo seninki böyle diyor.1.6 arabası olan arkadaşlarım gelip afallıyor kaldıki trafikte tozumu yuttuklarıda çok olmuştur. şahane burun fırlatıyor bir kere. ve başka bi clio kullandım 1,6 gitmiyodu abi araba deli oldum. memnunmusun performansından. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 only yaw senin yeni araba ne ?? zaten biliom cliomun yavaş olduunu ama işte ufak şehir içi otomonilleri klasmaninda (kendi klasmaninda ) fena deil iyi kalkio (tamam ne var avunuoz işte , biz istemezmiyiz bi mx-5 miata'mız olsun :D)...neyse ben seviom cliomu ( bi sürü animiz oldu yaw , birden de atamam ki :) )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 volvo s40 t4 var su an bende ama cliomu ozluyorum her benzinciye girisimde:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 clio başka ya valla baalandım.şimdi yere basıcam yakın bi zamanda yazın arabayı yazlıkta bırakmıştım 2 ay el sürmedim.geceleri alarmı ötüyomuşki kapısını zorlarsın çalmaz 2 kere çalışmamış annem kullanmak isteyince.:) film gibi..düldül yaa.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 clioda standart alarm varmiydi ya? ben nerdeyse 4 sene kullandim bir kere otmedi:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Malzemeden çalma bence...[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Renault o dedigin zilyon kadar parcadan zaten calıyor Kardesim Laguna 0 km 38000ytl ama ne hikmetse icine bindin mi berbat otesi diyorsun...arkadas o kadar para sayıp alacam ondan sonra cd player de sesi 25 e(30 uzerinden) cıkardıgımda baslayacak cızırtıya:))) Resmen komedi...Bi taksiye binmiştim vaktiyle aramdaki tesisat 350mlyonluktu MİNTON marka ve Lagunanın 850 milyonluk changerinden iyi calıyordu...Vel satis uretmişler 3.5 litre 140milyar ve 90milyarlık 607 3.0 her konuda renault'u eziyor nasıl iş bu?[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kimse almak zorunda deil 140 milyarsa ha renault ürettiyse istediği fiyata da satabilir yani sen alamayınca üzülceksin diye wah wah diyecek değil. Lakin bana göre 140 milyarı renault un hiçbi arabasına vermem ha bitek neydi bi arabası vardı konsept coupe hatırlar şimdi bocob =) Laguna ya verecem okadar parayı bana jant kapağını verecekler al kapak olsun der gibisinden heh =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arkadaslar onun plastik olmasinin neden agirligi hafifletmek mesela 70 beygir dizel bir araba 1300 kg ise adamlar onun camurlugu birak tavanini bile plastikten yapmaya kalkabilirler :D ama orasi kaza aninda yukun bindigi bir yer olurmu hic dicek olursaniz tamponun arkasinda metal koruma var (yuku emicek)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tamponun arkasındaki metal ağırlıktan sayılmıyormu? Senin dediğine göre renault 3-5 kg nin hesabına dusmus:)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 herolion ilk olarak kimse seni 140 milyarlık renault almak için zorlamıyor. ikinci olarak çamurlukların plastik yapılması gayet mantıklı bir hareket ve malzemeden çalmak için deil çarpmaya daha az tepki versin ve küçücük çarpmalarda çamurluğu değiştirmek zorunda kalma diye düşünülmüş bişey... üçüncü olarak renault markasının tek ön plana çıktığı konu araç güvenliği ve bu işide gerçekten iyi yapıyolar. Renault hariç hiç bir markanın son çıkardığı 5 modelin hepsi güvenlik konusunda 5 yıldızlı deil.... hatta adamların son çıkardığı Megane 2 Rs 55-62 milyarlık fiyat aralığıyla piayasada bu fiyata alabilceğin en güçlü,konforlu ve güvenli spor araç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 keşke eskiler de fiber olsa çamurlu bi çöktü yenisi almak zorunda kaldım[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 tampon koruyucu bi etken değildir zaten. Onun amacı altındaki çelik barları saklamaktır.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya altında çelik bar yoksa? tampon ne işe yarar?[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 abi şasi çıkıyo zaten tamponun altından[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bizde tampona biri dokunsa "aha tampon çizildi öde" derler.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 annem geçen hafta kaza yaptı clioyla astraya vurmuş arkadan.bizim far ayakları kırıldı birazda tampon çizildi.astranınıda tamponda göçük oluşmuş. opel 800milyon fiyat biçmiş.çarpma hızı 20-30 km arası.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: sbora, 23 Aralık 2004 21:42 tarihinde demiş ki: hehe o çamurluk sac olsa neyi koruyacakki max 3mmlik sacdır. Esas olay şasi de bitiyor. oraya parça koymasa bile olur yani :) şasi ne alaka adam geldi yanda vurdu veya takla attın ?[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şasi ile birlikte kaporta demek istedi ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu plastik denen şey naylon değil. teknelerde kullanılan fiber yani sentetik ip ve tutkal karışımı arabalararın ağrılığını azaltır, metale göre daha sağlıklı tepki verir. içeri göçtüğü zaman düzeltmesi çok kolaydır boya çatlamaz saç göçtüğü zaman ise kıvrımlı bir yerde ise yenisi alınır, düz bir bölge ise hafifçe düzeltilir ama asla orjinali gibi olmaz çünkü biraz daha dayandığın zaman boyalar çatlar. ancak fiber delinse bile üzerine tutkal ip karışımı sürersin yenisaini almak zorunda kalmazsın fiber daha önce anadol arabalarda da kullanılıyordu . bu arabaların kapıortasını keçi eşek ve bilimum hayvanların kemirme nedeni de budur..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 anadol fiberden deildi yauw o zmnlar fiber mi warmış LOL. Anadol un kaput filan suntaydı hatrlıorm ben :D.[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Eniştemin eskiden anadolu vardı 10 kişi binerek rekor kırmışlardı. Tabi 2-3 tanesi çocuk. Şimdi binsenize herhangi bir arabaya 10 kişi bakın noluo :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 böyle oluyor :) yani saymayın 21 kişi :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: prozzak, 04 Ocak 2005 15:12 tarihinde demiş ki: anadol fiberden deildi yauw o zmnlar fiber mi warmış LOL. Anadol un kaput filan suntaydı hatrlıorm ben :D. sunta olmazki bi yağmur yağsa erir gider o araba[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 anadolun kaput altından saman çıkar motoru desteklesin diye.sağlı sollu[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar