maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Tauren Warriorunla RBG pvp için guild arar oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Legendary cloağun yoksa öl olmuş; Flexe girebilmek için flexten düşen seviye gear istiyorlar. Normale girebilmek için normalden düşen seviye gear istiyorlar. Kafa bir başka olmuş, bende 550 ilvl olsa ben napayım flexte. Cloak LFR ile almak ölüm gibi zaten. 12 boss kestim 1 tane düştü o dalgadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 prince buff'ı vardı direk toparladım ben hepsini, buff'ları kovala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Buff tekrar tekrar çıkıyor mu ki? Yoksa 29'unda bitecek olan son muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ben 3 hafta önce açtırdım oyunu ozaman vardı hatta bu ne buff'ı falan demiştim, bu hafta tekrar yaptılar, önümüzdeki hafta olmaz ama sonraki hafta kesin tekrar yaparlar. oyuncuları oyunda tutma çabaları, her yer kanatlı manatlı insan kaynıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi buff sürekli var yanlız bitme gibi bi olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Abi 29 temmuz diyor bitimine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Hayır tam mogul secret toplama kısmındayım bu hafta. Muhtemelen bitmeyecek, köylü gibi haftada 3'er 4'er toplatmasınlar secretleri bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 15 tane düştü bu hafta, haftaya ToT'un başındaki bosslardan 5 tane daha düşse negzel olur aslında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar