Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hehe lan bide yakında karne alıncak karnen nasıl?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Aket-Atum, 04 Ocak 2005 18:43 tarihinde demiş ki: heheh Deniz Allah belanı vermiş galiba :) nedense öldüm bu posta:D[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
uncla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 çok büyük geçmiş olsun benimde 2 sene evvel tam tatile gitmeden bi gün önce kolum kırılmıştı yine alçı fln halende platin var kolumda çok pis bişeydir alçı fln tekrar geçmiş olsun[signature][hline]R+
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 aynısı banada olmusu cok kotu ve ne yazık ki bende cok hafifte olsa bir sakatlık kaldı . gerizekalı bir intörn doktor yuzunden kapısından iceri girdigim acilden cıktım . mr a da yaz gunu girmistim terli terli mr odası buz gibi . 2 haftada oyle hasta gezmistim . demem o ki beterin beteri vardir sıkma canını fazla :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ne güzel işte tüm kötü olaylarını bi günde yaşamışın en azından ilk 6 ayın toptan....çok mu iyimserim? :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Benim sağ yüzük parmağımın tendonları kopmuştu. Yurt dışındayken üstelik, gittim hastaneye. Tendon kopmuş dediler, plastik birşey taktılar. Hala hafif yamuktur o parmağım.[signature][hline]Simply death...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 benim bundan önce: sol bileğim çatladı (kol) sağ ayak tendon bağımda zorlanma oldu sağ ayakta kemikte travma oldu sol ayak liflerimin bir kaçı koptu ama bi türlü alışık olamıosun maalesef[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Öne çıkan mesajlar