Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hehe lan bide yakında karne alıncak karnen nasıl?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Aket-Atum, 04 Ocak 2005 18:43 tarihinde demiş ki: heheh Deniz Allah belanı vermiş galiba :) nedense öldüm bu posta:D[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 çok büyük geçmiş olsun benimde 2 sene evvel tam tatile gitmeden bi gün önce kolum kırılmıştı yine alçı fln halende platin var kolumda çok pis bişeydir alçı fln tekrar geçmiş olsun[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 aynısı banada olmusu cok kotu ve ne yazık ki bende cok hafifte olsa bir sakatlık kaldı . gerizekalı bir intörn doktor yuzunden kapısından iceri girdigim acilden cıktım . mr a da yaz gunu girmistim terli terli mr odası buz gibi . 2 haftada oyle hasta gezmistim . demem o ki beterin beteri vardir sıkma canını fazla :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ne güzel işte tüm kötü olaylarını bi günde yaşamışın en azından ilk 6 ayın toptan....çok mu iyimserim? :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Benim sağ yüzük parmağımın tendonları kopmuştu. Yurt dışındayken üstelik, gittim hastaneye. Tendon kopmuş dediler, plastik birşey taktılar. Hala hafif yamuktur o parmağım.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 benim bundan önce: sol bileğim çatladı (kol) sağ ayak tendon bağımda zorlanma oldu sağ ayakta kemikte travma oldu sol ayak liflerimin bir kaçı koptu ama bi türlü alışık olamıosun maalesef[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar