Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde 2 dragon var biri White wrym diğer normal dragon bunlardan hangisine skill kastırmalıyım sizce

white wrym ın 50 cold ve 50 p damage var

diğerinin de 100 p damage i

hangisi daha çok işime yarar

[Bu mesaj tadrenal tarafından 05 Ocak 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence kalsin olmadi satarsin hehe :)) tamer olduguna gore emin degilim ama lore yada tame`e gore felan slot sayin normalden fazla oluyordu sanirim ole aklimda kalmis bir tarafimdan uydurmiyim sen bir sor yinede :p benim tameri da stable da 2 ww 2 drag 1 nm 1 fire felan oldugu icin ondan dursun dedim zarari yok :) (bir ara koleysiyon yapiyordum :p)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
peki bonded olabilmesi için bunların stable olarakmı beklemesi lazım , ara sıra skill kastırıp tekrar stable yaptığımızda 7 günlük süre başdan mı başlıyo
Mesaj tarihi:
Bonded süresinin başlaması için beslemen lazım. Ve garanti olsun dersen bir kez stable yapıp çıkar. Skill kastırmak bir risk yani bonded süresinde skill kastırıken ölürse yazık olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
İkisinide heallemen lazım yoksa zaman içinde biri ölür. Melee vuramazlar belki ama spell büyüleriyle kapışırlar ve WW ve Dragı aynı anda kontrol edemezsin. Başka bir tamerın yardımı lazım o dediğini yapman için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 05 Ocak 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
İkisinide heallemen lazım yoksa zaman içinde biri ölür. Melee vuramazlar belki ama spell büyüleriyle kapışırlar ve WW ve Dragı aynı anda kontrol edemezsin. Başka bir tamerın yardımı lazım o dediğini yapman için.

Heal atmaya gerek kalmıyo arasıra pois atıyorlar birbirlerine az bişi health leri azlıyo ama genede başlarında durmak lzm açıkıyolar WW ve Mare i kapıştırdım
Mesaj tarihi:
resist için nerede çalıştırıyorsun petleri?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
evin içinde bir kaç skill dışındaki skilller artmıyordu yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 05 Ocak 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
resist için nerede çalıştırıyorsun petleri?

benim yaptığım şekilde resist gelmiyo magery eva ve med geliyo sadece
Mesaj tarihi:
GZ dışında bir yerde hatırlamıyorum tam yerini ama runeu vardı yanılmıyorsam, farmlardan birin olabilir. Çevresinde çit var. Tamerlar orda çiti kullanarak çalıştırıyorlardı yaratıkları. Bu arada resist calıştır hayvanları sonra üzülürsün.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
bence ikiside kalsın 2sinide kastır. GM Tame Lore Vette Zaten 10 Civarı Stable Sayın Oluyor. Eğer Oynadığın Server a Özel Binekler yoksa Zaten DOlduramazsın Bile O sayıyı.
Skill Kastırırkende ben Blood Dungeonda 3 5 Tur Attım Soora gerisini DF de kastı Hayvan. Oturup Skill Kastırmana Gerek Yok. Char Inda Peace Te varsa Git Blood Dungeon a at 3 5 tur . Soora 2 Kişi DF ye Gidin 2 ww. Daldırın. DF de zaten 1 Tur atınca ww 5z Oluo. resist ide Atla Bigün Gemiye Kastır.
(Resist Makrosuna All STay eklemeyi Unutma Yoksa Çok Güzel Şeyler Oluo :D )
Mesaj tarihi:
gemide hayvanları birbirlerine saldırtacaksın ww ye stay demen lazim yoksa sana bi koyarsa tam koyar gemiden sehre stuck çekersin sonra gemiye de recall olmaya calısırken blocked der. :) Sonra kafanı gidip brit bankın duvarına vurursun :)Ayrıca ww ye skill kastırmak nm nin hpsi az olduğu için zor olacaktır. O yuzden gemide hayvanlara skill kastırmayı tavsiye etmem. En iyisi dungeonda kastırmak. Birde kimse hiryu kullanmıyormu? Balronları 4-5 vurusta alan super bir şey Hiryu :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
Endoret, 06 Ocak 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
gemide hayvanları birbirlerine saldırtacaksın ww ye stay demen lazim yoksa sana bi koyarsa tam koyar gemiden sehre stuck çekersin sonra gemiye de recall olmaya calısırken blocked der. :) Sonra kafanı gidip brit bankın duvarına vurursun :)Ayrıca ww ye skill kastırmak nm nin hpsi az olduğu için zor olacaktır. O yuzden gemide hayvanlara skill kastırmayı tavsiye etmem. En iyisi dungeonda kastırmak. Birde kimse hiryu kullanmıyormu? Balronları 4-5 vurusta alan super bir şey Hiryu :)

Bende düşünüp duruyodum bankada ki izler kime ait diye :P
  • Yeni Oluştur...