DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?34,4563342,7636388,page=116#msg-7636388 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ben dün 3-5 oyun attım tr'de gayet güzel oyunlar oldu.ama midwars oynayan yok ranked kasıyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Siz neden VPN ile yüksek ping oynuyorsunuz onu anlamadım.. VPN'i sadece login ekranını geçebilmek için açın. Login olduktan sonra vpn'i kapatın. Chat reconnect yapıcak. Sonra normal eskisi gibi 50-60ms oynayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 VPN kapattıktan sonra bağlanmadı bende? Hemen bağlanıyor mu sizde kapattıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Kapattıktan hemen sonra bağlanmıyor. 2 kere falan reconnect chat server diyor. sonra bağlanıyor. toplamda 30-40sn sürüyordur. FLYVPN kullanıyorum. dl edin. free trial bölümünde username ve şifre var. önce vpn ile rasgele bir servera bağlan. hon'a login ol. login olduktan sonra vpn'den bağlantıyı kes ve bekle. recon chat server yapacak. sonra mis gibi oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 girilme şekillerini anlatmışsınız fakat neden normal bir şekilde oyuna girilmiyor? tam nedenini bilen varmı? ilk çıktığında parayla satın aldım bu oyunu yani sallamasyondanda olsa pıreminyum sayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Toplam 500 kişi online sayisi olan tr serveri acildigi icin hon dan tr ipleri banlandi. Tr den kimse giremiyor. Git tr serverinda oyna diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 VPN ile hala avrupa serverında oynuyorum ben. Region block sadece login serverda var. VPN'e bağlanıyorum. HoN'u açıyorum bağlanıyor. Sonra VPN'i kapatıyorum. HoN reconnect oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 adamlarda haksız değil hani bazı oooooooooooooooooooo larından ötürü bizde kaynıyoruz Todesengel öm den nasıl girdiğini felanı fistanı linki inki bir anlatırsan sevinirim. gerkezek gerzek trlerle oynamak istemem 3 kelimeden 2si aq 1 oç olucağı kesin sözcük logunda fazla kelimle bulunmaz genelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 slayer77 said: adamlarda haksız değil hani bazı oooooooooooooooooooo larından ötürü bizde kaynıyoruz Todesengel öm den nasıl girdiğini felanı fistanı linki inki bir anlatırsan sevinirim. gerkezek gerzek trlerle oynamak istemem 3 kelimeden 2si aq 1 oç olucağı kesin sözcük logunda fazla kelimle bulunmaz genelin. Abi olay anlattığım gibi işte. VPN'e bağlanıyorum(link falan yok). VPN olarak CyberGhost kullanıyorum ama hepsi olur herhalde. VPN bağlantısı tamamlandıktan sonra HoN'u açıyorum bağlanıyor. Sonra latency fazla olmasın diye VPN'ı kapatıyorum HoN tekrar reconenct yapıyor zaten. VPN'i kapatmadan da oynayabilirsin ama biraz latency oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Oyuna 2008'de başlayıp 2012 yazında bırakmıştım. Geçenlerde indirdim, girmeye çalıştım. "Seni TR serverına iteledik, haydin bakalım." gibisinden TR'ye yolladılar. TR serverında 4-5 oyun attıktan sonra şahsi kanaatimce oyun tamamen bitmiş. Saçma sapan skinler gelmiş; hangi heroya karşı oynadığımız belli olmuyor neredeyse. Gereksiz grafik öğeleri vs. batırmışlar oyunu. DDos ataklarından sonra düzeleceğini pek sanmıyordum, zira öyle de olmuş. Sağlık olsun, güzel günlerdi HoN oynadığımız zamanlar. Şimdiye kadar HoN'dan aldığım hazzı başka bir oyundan alamadım, daha da alabileceğimi sanmıyorum. Üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Tr serverinda oynamakla en buyuk hatayi yapmissin, ben tr de oynamadim ama ortami tahmin edebiliyorum.Vpn le orjinal sunuculara girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Türkiye sunucuları kapandı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar