BaaL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Şimdi bundan alıcam ben ama "trend" olacak büyük ihtimalle bütçem 24-25bin civarı olduğu için. ama arabada bir sıkıntı var ^^ 20bin 33bin arası değişiyor fiyat http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-titiz-den-uygun-fiyata-sadece-40000-km-de-fiesta-168386694/detay http://www.hurriyetoto.com/ikinci-el-otomobil/ilan-detay/98770/sahibinden-ford-fiesta-125i-82-hp-trend-antalya-konyaalti-arapsuyu-hurma ederi, hakkı nedir bunun aşağı yukarı ? ne gibi sıkıntıları vardır? kilometrede 20kr civarı yakıyormuş ki bu gayet yeterli bir miktar benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Az yakıyor doğru. Ford ile ilgili en büyük sorun servisi. Türkiyede herhalde en kötü servis hizmeti veren firmadır ford. Doğuş'dan bile kötü yani, o kadar diyeyim. Araçtan kaynaklanan hataları bile kullanıcı hatası deyip garantiye sokmaz, servise gidersin kimse ilgilenmez, bi probleme muhattap bulamazsın vs vs. Dışarıda özel servise giderim dersen alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Servis konusunda dediğin hiçbir şeye katılmıyorum şahsen en başarılı servis ford tadır diyebilirim. Bir çok sefer servise götürdüm arabamı (nuray otomotiv ümraniye, kemal tepretoğulları kadıköy vs..) hepsindede gayet memnun olarak ayrıldım. Hatta bir ay önce direksiyonumda radyo kontrol tuşu bozulmuştu garantiden yaptırmak istedim hiç sorun çıkarmadan değiştirdiler. Garanti konusunda çıkardıkları sıkıntılar şunlar eğer aracın modifiyeliyse tunning vb gibi orjinalini bozduğun için garanti kapsamından çıkıyor. Bu arada 1.4 tdci lar cidden az yakıyor ama performansı çok tatmin etmeyebilir. Ekonomik açıdan başarılıdır. Trend kasa alma çok boş cidden. Arka camlar manuel. Direksiyon tahta gibi. 20 lere çok düşme kesin bi sıkıntısı vardır. Alacaksan titanium model al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 İlanların tekinde 1.25 fiesta var benzinliler o kadar uygun yakmıyor. Motorun düşüklüğüne kanma aynı araba var bendede kullanımına göre 35-40 kuruş yakıyor şehir içinde. Ortalama 7.5-8 lt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 1.25i hiç gitmiyo, çileden çıkartıyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Aynen kayda değer gitmesi için dip gaz yapman lazım o da yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 geçen sene tam sorduğun, aynı bu modelden aldım, 45k'daydı kasım ayında. araba günlük kullanım için mükemmel. yani ben sabah kalkıp işe gidiyorum, akşam işten dönüyorum, ara sıra istanbul-izmir yolunu alıyoruz beraber. tık demedi. az yakıyor gerçekten. 100kmde 5.4lt yakıyor şehiriçi. yani performans falan gibi beklentilerin yoksa mükemmel araba. servislerinde de sıkıntı yaşamadım henüz. gayet ilgililerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Servis yorumuna şaşırdım açıkcası. Ben ford kullanıcısı olarak çok çok memnunum. Genelde insanlardan aldığım duyumlarda hep bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ya zaten ilk arabam, performans hiç işim olmaz. 120 yapınca fazla geliyor bana ^^. hep şehir içi binicem. en fazla 30-40km mesafelik ilçeleri gezerim antalya civarı. o yüzden gitmese de olur. zaten anladığım kadarıyla hp sıkıntısı çok yok düşük viteslerde bastınmı gidiyormuş gayet. titanium olanına param imkansız yetmiyor hatta 24bine şunu alıyorum haftaya http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-titiz-den-uygun-fiyata-sadece-40000-km-de-fiesta-168759085/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 O araca ne olduda komple boya oldu ??? Degisen yok diyor sikintili arac bence daha bakin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 kafa gene allak bullak oldu. 28-29bin fiestanın temizi o netleşti, o parayı da çıkamıyorum 22 - ıkınsam 23 max limitim. poloya doğru bi geri kayış var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-dizel-polo-full-kazasiz-boyasiz-168736088/detay şu var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar