Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında internet ücretleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
battle.net te wc kasarken isveç mi isviçremi nereli ise bi arkadaş var .. clanın kurucusu...dedi oyun kur dedim bende 256 adls var ul 8 k fln kuramam bana gülümsedi ve bendi 1GB>> bağlantı var dedi... ben 2-3 defa sordum mb olmasın GB GB GB diye ısrara etti apışıp kaldım .... olmaz galiba ama ???
Mesaj tarihi:
said:
KoLCu, 03 Ocak 2005 10:05 tarihinde demiş ki:
battle.net te wc kasarken isveç mi isviçremi nereli ise bi arkadaş var .. clanın kurucusu...dedi oyun kur dedim bende 256 adls var ul 8 k fln kuramam bana gülümsedi ve bendi 1GB>> bağlantı var dedi... ben 2-3 defa sordum mb olmasın GB GB GB diye ısrara etti apışıp kaldım .... olmaz galiba ama ???

Benim simdiye akdar duydugum en yuksek hiz 155 mbps onlarda kiralik hatlar zaten.[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Mesaj tarihi:
olabilirde ole admain birinin evinde olmaz

yani sole soyliyim benim serverlari host ettirdigim yerde toplam 5gbit cikis var

tabi bu arada gigabit ethernet kartida lazim onu kaldiricak makinada:)

said:
KoLCu, 03 Ocak 2005 10:05 tarihinde demiş ki:
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
said:
Ytse, 03 Ocak 2005 06:21 tarihinde demiş ki:
Optimum Online
USA - New Jersey
10/1mbit Cable
$49.99/month

öehhh derim. bağlantına kuwwet abi. daha da aban bence :D[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
dohtor bu ne?
ayda 461gb.
*!sesi kesilir, boynunu bukup uzaklasir*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
ytse Seni kınıyorum.. Senin yüzünden bizim bağlantılarımız etkileniyor :D

[Bu mesaj Twilight tarafından 04 Ocak 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*!Fındık fıstık yerine taş aranır,taşlar,256k adsl modem'i kırası gelir,ama 56k günleri hatırlayınca durulur,sakinleşir ve kedidir kedi der geçer*[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?

[Bu mesaj Korax tarafından 04 Ocak 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
narin, 05 Ocak 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
8 mbt e aylik 40 euro veriorum

pardon hangi ülke orası? yazmayı unutmuşsun??[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
  • Yeni Oluştur...