KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 battle.net te wc kasarken isveç mi isviçremi nereli ise bi arkadaş var .. clanın kurucusu...dedi oyun kur dedim bende 256 adls var ul 8 k fln kuramam bana gülümsedi ve bendi 1GB>> bağlantı var dedi... ben 2-3 defa sordum mb olmasın GB GB GB diye ısrara etti apışıp kaldım .... olmaz galiba ama ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: KoLCu, 03 Ocak 2005 10:05 tarihinde demiş ki: battle.net te wc kasarken isveç mi isviçremi nereli ise bi arkadaş var .. clanın kurucusu...dedi oyun kur dedim bende 256 adls var ul 8 k fln kuramam bana gülümsedi ve bendi 1GB>> bağlantı var dedi... ben 2-3 defa sordum mb olmasın GB GB GB diye ısrara etti apışıp kaldım .... olmaz galiba ama ??? Benim simdiye akdar duydugum en yuksek hiz 155 mbps onlarda kiralik hatlar zaten.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 olabilirde ole admain birinin evinde olmaz yani sole soyliyim benim serverlari host ettirdigim yerde toplam 5gbit cikis var tabi bu arada gigabit ethernet kartida lazim onu kaldiricak makinada:) said: KoLCu, 03 Ocak 2005 10:05 tarihinde demiş ki: battle.net te wc kasarken isveç mi isviçremi nereli ise bi arkadaş var .. clanın kurucusu...dedi oyun kur dedim bende 256 adls var ul 8 k fln kuramam bana gülümsedi ve bendi 1GB>> bağlantı var dedi... ben 2-3 defa sordum mb olmasın GB GB GB diye ısrara etti apışıp kaldım .... olmaz galiba ama ??? [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Ytse, 03 Ocak 2005 06:21 tarihinde demiş ki: Optimum Online USA - New Jersey 10/1mbit Cable $49.99/month öehhh derim. bağlantına kuwwet abi. daha da aban bence :D[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dohtor bu ne? ayda 461gb. *!sesi kesilir, boynunu bukup uzaklasir*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ytse Seni kınıyorum.. Senin yüzünden bizim bağlantılarımız etkileniyor :D [Bu mesaj Twilight tarafından 04 Ocak 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 *!Fındık fıstık yerine taş aranır,taşlar,256k adsl modem'i kırası gelir,ama 56k günleri hatırlayınca durulur,sakinleşir ve kedidir kedi der geçer*[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 04 Ocak 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 8 mbt e aylik 40 euro veriorum[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 *!Terlik fırlatır*[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 abi çok merak ettim ayda 460gb indirosunda sonrqa onları nasıl depoluyosun harddisk sağlammı :D yada evde binlerce dvd lik arşiv yapmışındır sen helal diyiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bende mbit isitiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 titabayt hdd vardır adamda heralde[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Titabayt yok ama,terabyte'lık harddiskler var.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yaw göstermeyin şöyle 500gb dl falan ya, ben mutlu ve cahil yaşamak istiyorum türkiye de interneti.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: narin, 05 Ocak 2005 00:06 tarihinde demiş ki: 8 mbt e aylik 40 euro veriorum pardon hangi ülke orası? yazmayı unutmuşsun??[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar