Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bu yazıyı yazan adam götünden atmış arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 off gece gece sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 link verin de şu kaynakları bi test edeyim "anti sütçü" said: Her canlının sütü özel olarak onun ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. İnek sütü, insan sütünden 3 kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle insanlar tarafından tüketimi halinde metabolizma bozukluklarına ve kemik sağlığına zararlara neden olacaktır. şöyle bi paragraf içeren bir yazı tüm kredibilitesini kaybetti zaten de diğer kaynaklara bir şans tanıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Selam, Doktora gorun bi baktir mutlaka ama o kalp cevresindeki agri refluden bile olabiliyo. Zilyon tane sebebi var, haliyle kiytirik bisey de cikabilir ciddi bisey de. En iyisi bi gidip baktirmak ama bosuna evham yapma kalp krizidir damar tikanikligidir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 tiLi said: link verin de şu kaynakları bi test edeyim "anti sütçü" said: Her canlının sütü özel olarak onun ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. İnek sütü, insan sütünden 3 kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle insanlar tarafından tüketimi halinde metabolizma bozukluklarına ve kemik sağlığına zararlara neden olacaktır. şöyle bi paragraf içeren bir yazı tüm kredibilitesini kaybetti zaten de diğer kaynaklara bir şans tanıyalım http://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCt ben yapmadım he alıntıyı, alıntıyı yapan birinden alıntı yaptım. ondan bana vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 duz sutmus lan link. konuyu okumamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar