Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişilik Bozukluğu Mu Yaşıyorum

Istari

Öne çıkan mesajlar

vay, şöhretim oradan buraya kadar gelmiş demek, :) 150$ değil ya olsa olsa 150 tl harcamışımdır, o kadar da olmadı herhalde. bir dünyada oynamadığım oyun var oynayacak zaman ve hevesimde pek yok, ama enteresan bir psikoloji indirim görünce alıyorum, gerçi bu yazı bu konun değil, summer sale konusunun yazılmalydı ya neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

Verse parçalarım ama bunun için o kadar enerji harcamak çok meh. Hazır gelmesi lazım, o da olan bişi değil tabi. Sağ elimiz sağolsun np.

Anormal olduğunu düşünmüyorum, herkes hayatını nasıl istiyorsa öyle yaşıyor. Başkaları başka şeyler yapıyor diye kendini onlara odaklamana gerek yok. Yani sen bir şeyi yapmadığından ötürü eksikliğini hissetmiyorsan veya daha doğrusu o yapmadığın şeyin yerini dolduracak başka şeylerin varsa ve o şekilde mutluysan kime ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilik bozukluğu demiyelim de bir şeyler oturtmaya çalışıyorsun hayatında. Samimi yaklaşmaya çalışıyorsun kendine. İhmal edip içeri aldığın çok kimseler ve ilişkiler olmuştur kimbilir. Zor dönemdir bu. Allah kolaylık versin. Karakterli bir davranış yaşıyorsun ama onu söylim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...