Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
korede iç savaş çıkmıştır...
Bu arada bende giriyor..
[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 05 Ocak 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyundaydim çiktim bağlanamıyorum... Beta tadını 3. gününde noktalamayın plz ! Size sesleniyorum ey koreliler! :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
ben de giremiyorum
geçmiş mi olsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
5-6 gün daha oynucaz merak etmeyin[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
ne zaman geri gelir[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Mesaj tarihi:
+1 6 gün gibi bi süre daha olması lazım...Haybeye yazmazlar 6 days remaining diye :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar haber var

From the Korean website and translated by Babelfish (obviously):

"From present dawn 5:00 until 9:00 a.m. about 4 hours the periodical inspection against a period whole 65 server is executed. The inspection contents will be normal periodical inspection and it will follow in progress situation and forecast compared to it will be over early, or, there is a possibility which it will be over lately."

4 hours maintenance. Servers will be back up 3 hours from now

3 saat sonra hemen hemen açılacak
hayırlısı olsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Mesaj tarihi:
aynen ellerine saglık bu korelilerin valla dost düsman herkese 1 aya yakın oynattılar. yılbasında final betalarına baslıyamayanlar bu kore open olmasa ortalıgı ayaga kaldırmıstı :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
  • Yeni Oluştur...