WildGenie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 (Günlerden ne olduğunu bile bilmediğim bir an . Saat desen belki sabahın beşi belki altısı . Günü düşünsem belki bilirim lakin dertli gönül bilmek istemez bu günü .) ---- Atilla Han alır eline kalemi . Kumral kaşına gözüne bakmaz , Kalbinin derdine bakmaz . Kalbinin dermana hasterini , Aklının fikire hasretini , Bilmez O . Ama yazar , durmaz . ---- - I - Böcek ayaklarını sürter , Etrafına bakar . Orda burda sürter , Keyfine bakar . Sızlayan ayakları Keyif bile bırakmadı . Sanki ayakları bir yöne çeker , Vardı , birde o yöne gidesin , der . Gelir suyun kenarına , Batırır ayaklarını suya . Acısı geçer diye bekler , Sanır ki geçer bu acılar . Bir offla irkilir . Kuytu bir köşeye kaçılır . Oraya buraya bakınır . Cız eder yüreği offlayanı görünce . Derin bir off daha çeker Atilla Han , Cırcır dağlar yıkılacak sanır bir an . İzlemeye devam eder bakışlarıyla korkan , Biraz yaklaşır durur . Ayakları kaşınır . Adam ellerini çimenlere atar , Bir An Sıkar , Sonra Bırakır . Anlar ki Cırcır , adam kıyamaz . Bir taşı yakaladığı gibi suya atar . Cırcır ne yapacağını bilmez sağa sola bakar . Kalbi bir yandan cız eder , Korkudan da Küt küt atar . Sonra ayaklarını oğuşturmayı keser . Dile gelmiyecek sanır Cırcır'ı . Sen niye sustun bire böcek , der . Cırcır şaşırır ne yapacam diye düşünür , Titrek bir sesle : Başınızı şişirmeyim diye düşündüm , der . ... 'Last Objectı nerden actın? Optıons/Macro bolumunden acmadınmı??Bu bır macrodur ve suctur...' Rahmetlide Öle Diyordu . [ Bu mesaj WildGenie tarafından on 2001-11-01 17:37 tarihinde editlenmiştir. ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yazdığım Eski Mesajlara Bakıyordum Birden Bunu Gördüm. Dayanamadım Bi Up Yapim Dedim. Hikayenin Sonunu 4 Sene Olmuş Tamamlamamışım İnşallah 10 Seneye Tamamlarım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.