WildGenie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 (Günlerden ne olduğunu bile bilmediğim bir an . Saat desen belki sabahın beşi belki altısı . Günü düşünsem belki bilirim lakin dertli gönül bilmek istemez bu günü .) ---- Atilla Han alır eline kalemi . Kumral kaşına gözüne bakmaz , Kalbinin derdine bakmaz . Kalbinin dermana hasterini , Aklının fikire hasretini , Bilmez O . Ama yazar , durmaz . ---- - I - Böcek ayaklarını sürter , Etrafına bakar . Orda burda sürter , Keyfine bakar . Sızlayan ayakları Keyif bile bırakmadı . Sanki ayakları bir yöne çeker , Vardı , birde o yöne gidesin , der . Gelir suyun kenarına , Batırır ayaklarını suya . Acısı geçer diye bekler , Sanır ki geçer bu acılar . Bir offla irkilir . Kuytu bir köşeye kaçılır . Oraya buraya bakınır . Cız eder yüreği offlayanı görünce . Derin bir off daha çeker Atilla Han , Cırcır dağlar yıkılacak sanır bir an . İzlemeye devam eder bakışlarıyla korkan , Biraz yaklaşır durur . Ayakları kaşınır . Adam ellerini çimenlere atar , Bir An Sıkar , Sonra Bırakır . Anlar ki Cırcır , adam kıyamaz . Bir taşı yakaladığı gibi suya atar . Cırcır ne yapacağını bilmez sağa sola bakar . Kalbi bir yandan cız eder , Korkudan da Küt küt atar . Sonra ayaklarını oğuşturmayı keser . Dile gelmiyecek sanır Cırcır'ı . Sen niye sustun bire böcek , der . Cırcır şaşırır ne yapacam diye düşünür , Titrek bir sesle : Başınızı şişirmeyim diye düşündüm , der . ... 'Last Objectı nerden actın? Optıons/Macro bolumunden acmadınmı??Bu bır macrodur ve suctur...' Rahmetlide Öle Diyordu . [ Bu mesaj WildGenie tarafından on 2001-11-01 17:37 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yazdığım Eski Mesajlara Bakıyordum Birden Bunu Gördüm. Dayanamadım Bi Up Yapim Dedim. Hikayenin Sonunu 4 Sene Olmuş Tamamlamamışım İnşallah 10 Seneye Tamamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar