Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Açamadım delirecem MS Access bulamıyorum :) Ms access yada bunu açmak için bir program gerek bana. Bileniniz duyanınız göreniniz varsa,tavsiyeler alınır :-) Teşekkürler..[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ms access bulmam gerek elinde bulunan yada linki olan varmı ozaman :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 mdb explorer, viewer vs.. diye arat. aslında access dosyalarına erişim çok basit bişi muhakkak birileri genel bi program yazmıştır.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Office XP yükle. (ama tamamını yükle.) Access Xp'nin açamadığı Mdb yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Eyvallah millet :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya link verseniz nekadar makbule geçerdi ara ara bulamadım :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 http://www.download.com/MDB-Browser-and-Editor/3000-10255_4-10150077.html?tag=lst-0-2 download.com a girip mdb yazıp enterlayınca çıkan 2. program, bulmak o kadar da zor değil aslında[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.