moncici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 nesi leş çalışın? denizi leş sadece. adamın tayini çıkmış sadece denize girmeye gitmiyor. oturulabilecek en iyi yer çalış fethiye'de. 300 tl'ye bahçeli evde oturabilirler. biraz daha verip havuzlu müstakil evde oturabilirler. trafikte dikkatli olsunlar sadece yerliler çok kötü araba kullanıyor. motorlara da dikkat etsinler. onun dışında fethiye süper biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bi de merkezde oturmasınlar kışın havası kötü oluyordu kömür yakanlar nedeniyle. doğalgaz falan geliyordu ama son durum ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Fethiye kanton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bir turist olarak asik oldum fethiyeye..is bulabilirsem tasinirim o kadar.. ha ingilizler isin icine girince fiyatlar kol boyu ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 karagozler falan disinda oturcak guzel yer yok fethiyede ya calis falan bataklik sivrisinek hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 beyler, sizin bahsettiğiniz o uygun fiyatta güzel evler kentin neresinde acaba? babam bugün fetihiye'ye gitti ilk gün izlenimleri olumsuz, zindan gibi evler için bayağı fiyat istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 güzel plajlar hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bir suru var bazılarına karadan ulasim zor ama ingiliz icin çalış ve hisaronu ne gidicen yok ben cibil guneslenmek istiyom dersen de cennet koyu var oludeniz den tekneler var onlar seni istedigin koya goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar