Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bugün az daha eziliyodum yaa boğanın ordaki kaldırımdayken adamlar yol kazılıyo diye gitmişler kaldırımın iki kenarına asfalt dökmüşler otobüsler ordan geçiyo ben de ööle yürüyorum bi baktım Solumda bi karartı... Muhauhaha nasıl bi ülke bu yaa :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 daşla öldüremedik otobaz mı öldürcek seni bre uzaylı.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ne güzel bi ülke her an ölme olasılığım var daha ne isterim :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bence iğrenç dü$ünsene bi anda üstünde otobüz geçiyo...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 abi hakkaten öyle bi haber ıkabilir bi kaç gün içinde hiç farkına warmıyosun yaa[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Vatan gazetesi yöneticilerinden biri öldü ya böyle geçen gün.IETT sux[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hayatımız action işte daha ne istiyorsunuz. Bende daha bugün okulun önünde 140 yapan bir araba tarafından eziliyodum.Yarın müdür ve okul başkanının ağzına z.çacam kasis yapacaz diye söz verdiler bişey yapmadı yalancı herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Eet ya boganın orası di mi ? Yazı felan da yazılmamıs soledir boledir die tak die kasmıslar ben de onumden 3-5 otobus gecmese olurdum heralde diorum bu otobusler neden bole yapıyo die :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 abi olacak o kadar bunu konu almazsa neyim uahuahuah[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 heheh ben de demin gördüm şahane olmuş o boğanın oralar. 2 kere inşaat makinesi bi kere de otobüs altında kalma tehlikesi yaşadım[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 arkadaşlar acı bir gerçek ama bahariye-altı yola atılan bir havan topusaonucu yollarımız bu hale geldi bürokratlasrımız halkı b,paniğe sürüklememek için böle kazı hede hödö çalışması süsü verdiler...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bu da bir kasç gün önce oldu kahramanımız müzik dinleye dinleye, hoplaya zıplaya okuluna doğru seiretmektedir bir an gözü önünde çalışan kepçeye ve osırada arkasından geçmek üzere olan adama tam o anda kpeçe biraz geri gelerek arkasında duran sokak lambasını yıkar ve kepçenin arkasından dolaşarak mutlu ve mesut bir şekilde yoluna devam etmek isteyen şahıs ölüm tehlikesi geçirir ve bu mel-un olaydan 10 santim farkla kurtulur... zamanlama mükemmel olay ağır çekim ben dumur adam dumur kepçe operatörü (amele) umursuz...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 oha alısman lazım ben bır gectıgım yerden bır daha aynı sekılde bulamıyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar