Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy + Kazı + Otobüslerin geçtikleri yerler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün az daha eziliyodum yaa boğanın ordaki kaldırımdayken adamlar yol kazılıyo diye gitmişler kaldırımın iki kenarına asfalt dökmüşler otobüsler ordan geçiyo ben de ööle yürüyorum bi baktım Solumda bi karartı... Muhauhaha nasıl bi ülke bu yaa :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
abi hakkaten öyle bi haber ıkabilir bi kaç gün içinde hiç farkına warmıyosun yaa[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Vatan gazetesi yöneticilerinden biri öldü ya böyle geçen gün.IETT sux[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Hayatımız action işte daha ne istiyorsunuz.
Bende daha bugün okulun önünde 140 yapan bir araba tarafından eziliyodum.Yarın müdür ve okul başkanının ağzına z.çacam kasis yapacaz diye söz verdiler bişey yapmadı yalancı herifler.
Mesaj tarihi:
Eet ya boganın orası di mi ? Yazı felan da yazılmamıs soledir boledir die tak die kasmıslar ben de onumden 3-5 otobus gecmese olurdum heralde diorum bu otobusler neden bole yapıyo die :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
arkadaşlar acı bir gerçek ama bahariye-altı yola atılan bir havan topusaonucu yollarımız bu hale geldi bürokratlasrımız halkı b,paniğe sürüklememek için böle kazı hede hödö çalışması süsü verdiler...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
bu da bir kasç gün önce oldu

kahramanımız müzik dinleye dinleye, hoplaya zıplaya okuluna doğru seiretmektedir bir an gözü önünde çalışan kepçeye ve osırada arkasından geçmek üzere olan adama
tam o anda kpeçe biraz geri gelerek arkasında duran sokak lambasını yıkar ve kepçenin arkasından dolaşarak mutlu ve mesut bir şekilde yoluna devam etmek isteyen şahıs ölüm tehlikesi geçirir ve bu mel-un olaydan 10 santim farkla kurtulur...

zamanlama mükemmel olay ağır çekim ben dumur adam dumur kepçe operatörü (amele) umursuz...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
oha alısman lazım ben bır gectıgım yerden bır daha aynı sekılde bulamıyorum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
  • Yeni Oluştur...