Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Kadıköy Pasajı'nda eldivenler 60 tlden başlıyo, kaval korumaları da 70ten falan. Biraz fazla pahalı değil mi? Daha uygun fiyata bulabileceğim yerler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 valla ben eldivenleri 100 e almıştım 3 yıl önce dragon,yoğun kullanmama rağmen hala sağlam kaval korumaklarıda 50 tl mi ne olması lazım dragonun gene, istanbulda nerde bulunur bilemiyorum, adidas gibi markalardan falanda uzak dur aşırı dandikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 eminönüne git, postahaneyi arkana aldığın zaman karşında bi sokak görüceksin sırf box ekipmanları var 7-8 farklı dükkanda. Rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 elma said: eminönüne git, postahaneyi arkana aldığın zaman karşında bi sokak görüceksin sırf box ekipmanları var 7-8 farklı dükkanda. Rica ederim Öncelikle teşekkürler Bugün gidip baktım, bazı dükkanlarda pahalı olmasına rağmen 1-2 dükkanda oldukça ucuz (yarı fiyatına) ekipmanlar satılıyordu. Şaşırdım ve adamlara neden bu kadar ucuz olduğunu sordum, bunların sattığı Etap isimli markanın yerli üretim olduğunu ve kendilerinin de imalatçı olduğunu söylediler. Diğer dükkanlarda eldiveni 95 Tl'ye satılan Everlast mı ne o marka Pakistan malıymış, bir de onun dandik olduğunu söylediler. Bu Etap denen markanın ürünleri paketli değil ama, eldivenleri kaval korumalarını falan öyle açıkta sergiliyor, öyle alıp veriyor sonra. Bu sefer de bu kadar ucuz olması kafamı karıştırdı almadım sonuç olarak, sizlere danışayım dedim ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Nigger_of_the_sand said: elma said: eminönüne git, postahaneyi arkana aldığın zaman karşında bi sokak görüceksin sırf box ekipmanları var 7-8 farklı dükkanda. Rica ederim Öncelikle teşekkürler Bugün gidip baktım, bazı dükkanlarda pahalı olmasına rağmen 1-2 dükkanda oldukça ucuz (yarı fiyatına) ekipmanlar satılıyordu. Şaşırdım ve adamlara neden bu kadar ucuz olduğunu sordum, bunların sattığı Etap isimli markanın yerli üretim olduğunu ve kendilerinin de imalatçı olduğunu söylediler. Diğer dükkanlarda eldiveni 95 Tl'ye satılan Everlast mı ne o marka Pakistan malıymış, bir de onun dandik olduğunu söylediler. Bu Etap denen markanın ürünleri paketli değil ama, eldivenleri kaval korumalarını falan öyle açıkta sergiliyor, öyle alıp veriyor sonra. Bu sefer de bu kadar ucuz olması kafamı karıştırdı almadım sonuç olarak, sizlere danışayım dedim ilk olarak. Everlast pakistan değil diye biliyorum, o pakistan diye satılanlar dragon olmalı. Oralarda ucuz evet çünkü distribütörleri onlar, adamlar sadece box ekipmanları satıyor, hatta bazıları üretip satıyor. O sokakta sağda pasaj var muhtemelen girip bakmışsındır. Pasaja girmeden sağdaki ya da soldaki dükkanda do-smai ürünleri var tavsiye ederim. Ben eldiven + bant + dişlik hepsini 55 tl ye almıştım 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Box için tabi, MMA eldivenlerini araştırmadım yanlış bilgi vermeyim. O kadar araştırdım Etap diye markayı hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ben de box eldiveni arıyorum Hocam 5 metrelik bandaj istedi ama sorduğum zaman "ne yapacaksın o kadar uzun bandaj" şeklinde şaşırdı satıcılar. Bir de biri 10oz eldiven tavsiye ediyo diğeri 12oz, hepsi de kendinden emin. Hangi boy alacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ağır olması daha iyi 12oz al bence yumrukların daha hızlı ve güçlü olur agır eldivenle alısırsan hem de elini daha iyi korur 14-16 yla falan çalışıo millet genelde, yanlışım varsa düzeltin %100 emin değilim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kendiminkilere baktım 10oz muş benimkiler lol hiç merak etmemiştim bunlar kaç oz diye kaç yıldır http://www.dragondo.com/dragon-do-high-power-boxing-gloves_388 şundan var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 benimki bundan, bi de mavisi var opsiyonel: http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_3334496.jpg 10 ozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar