Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makul fiyata Kickbox ekipmanı nereden bulurum? (İst)

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

elma said:

eminönüne git, postahaneyi arkana aldığın zaman karşında bi sokak görüceksin sırf box ekipmanları var 7-8 farklı dükkanda. Rica ederim

Öncelikle teşekkürler

Bugün gidip baktım, bazı dükkanlarda pahalı olmasına rağmen 1-2 dükkanda oldukça ucuz (yarı fiyatına) ekipmanlar satılıyordu. Şaşırdım ve adamlara neden bu kadar ucuz olduğunu sordum, bunların sattığı Etap isimli markanın yerli üretim olduğunu ve kendilerinin de imalatçı olduğunu söylediler. Diğer dükkanlarda eldiveni 95 Tl'ye satılan Everlast mı ne o marka Pakistan malıymış, bir de onun dandik olduğunu söylediler. Bu Etap denen markanın ürünleri paketli değil ama, eldivenleri kaval korumalarını falan öyle açıkta sergiliyor, öyle alıp veriyor sonra.

Bu sefer de bu kadar ucuz olması kafamı karıştırdı almadım sonuç olarak, sizlere danışayım dedim ilk olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

elma said:

eminönüne git, postahaneyi arkana aldığın zaman karşında bi sokak görüceksin sırf box ekipmanları var 7-8 farklı dükkanda. Rica ederim

Öncelikle teşekkürler

Bugün gidip baktım, bazı dükkanlarda pahalı olmasına rağmen 1-2 dükkanda oldukça ucuz (yarı fiyatına) ekipmanlar satılıyordu. Şaşırdım ve adamlara neden bu kadar ucuz olduğunu sordum, bunların sattığı Etap isimli markanın yerli üretim olduğunu ve kendilerinin de imalatçı olduğunu söylediler. Diğer dükkanlarda eldiveni 95 Tl'ye satılan Everlast mı ne o marka Pakistan malıymış, bir de onun dandik olduğunu söylediler. Bu Etap denen markanın ürünleri paketli değil ama, eldivenleri kaval korumalarını falan öyle açıkta sergiliyor, öyle alıp veriyor sonra.

Bu sefer de bu kadar ucuz olması kafamı karıştırdı almadım sonuç olarak, sizlere danışayım dedim ilk olarak.

Everlast pakistan değil diye biliyorum, o pakistan diye satılanlar dragon olmalı. Oralarda ucuz evet çünkü distribütörleri onlar, adamlar sadece box ekipmanları satıyor, hatta bazıları üretip satıyor.

O sokakta sağda pasaj var muhtemelen girip bakmışsındır. Pasaja girmeden sağdaki ya da soldaki dükkanda do-smai ürünleri var tavsiye ederim. Ben eldiven + bant + dişlik hepsini 55 tl ye almıştım 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Box için tabi, MMA eldivenlerini araştırmadım yanlış bilgi vermeyim.

O kadar araştırdım Etap diye markayı hiç duymadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...