kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 en basit ilk açılışta gelen hello world projesine bile run dediğimde kapanıp bu hatayı veriyo xcode vmware ile kurduğum osx mavericks ile oluyo bu. başına gelen oldumu bu lanet şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 beklenmiyormuş işte beklense çare bulurduk sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 koylulerin ios app yapmamasi icin eklenmis bi guvenlik onlemi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bir sey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 aptal oldugum icin beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 aquila said: koylulerin ios app yapmamasi icin eklenmis bi guvenlik onlemi o. versiyon kaç diyodu orjinalinde editlemiş hemen attention bitch olmak için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kermit said: aptal oldugum icin beceremiyorum. bu da ambiti dedi akilaya ggbb ban no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ambiti olduğu için dedim bence yerinde tespitte bulundum ve sinirlendiği için editledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 olm sen canina mi susadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 baya sogukkanlilikla editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ezik şey nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 %90 vmwareden kaynaklaniyordur. guncel driver falan varsa vmware'in yukle derim. ama zaten xcode onu cok yapiyor asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ds_store dan demişler de o da çare olmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 eve gidince mis gibi macbookuma, en yeni xcodeu kurup, sahane bir hello world yazayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 SenariouS said: %90 vmwareden kaynaklaniyordur. guncel driver falan varsa vmware'in yukle derim. ama zaten xcode onu cok yapiyor asdfasdf muhtemelen vmwareden dediğin gibide güncel driver falanda yok işte. virtualbox ile falan çözen varda soktuğumun virtualboxındada 64 bit seçeneği çıkmıyor ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 biraz zahmetli olur ama hackintosh kurabilirsen (parcalarin destekliyorsa) onu dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 yarın onu deniycem destekliyodur muhtemelen i5 3470 p8z77 anakart gtx 660 ti ekran kartı destekler heralde ak bakmadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 nvidialarin bazilarinda sorun cikariyor, bide anakartin kesin olmasi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mac alarak cozebilirsin sorunu. You're welcome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 walla iMacte her gun ayni hatayi en az 1 kere yiyorum. asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Benzeri bi sisteme hackintosh yaptım.Tonymac guide ı kullandım.Mavericks neredeyse bütün nvidia kartlara destek veriyo.Onun için ekstra bişi kullanmıyosun.Multibeastten ses kartı için bi kext kurmam gerekti birde bootloaderı onun dışında herşey stabil bir şekilde tanındı.Sistem sorunsuz çalışıyor.Updateler konusunda sıkıntı var biraz.Otomatik update yapmamak lazım.Kurarken kendi koyduğun kextleri kaybediyosun.Update çıkarsa bi yerde mutlaka tuttosuda çıkar. Bir ardaşımda nireshle kurulum yaptı görece daha eski bir amd birde intel bilgisayara.İkiside canavar gibi oldu.http://www.niresh.co Benim tavsiyem tonymacten yana.Benim sistemde aşağıdaki. Asus p8z77 v le plus i7 3370k nvidia gtx 670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar