-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Biz alcaz bi kere Uğuru.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 nasıL oLurda insan fe ve be harfLeri ile koskoca G ve S harfLerini karıştırır bir türLü akLım ermiyor[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Fistan, 31 Aralık 2004 17:32 tarihinde demiş ki: şov amaçlı bi yarışmada belli olmaz en iyi frikik atıcısı. +1 beckham roberto carlos ronaldinho pierre van hooijdonk da yarismadi ayrica.. [signature][hline]In HAZE We Trust. Snefru Re'sin avlida för Seraphim ! [Bu mesaj weQ tarafından 03 Ocak 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 uğur fenere gelmesinde nereye giderse gitsin çünkü ultraslana üyeymiş...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: freeedom, 03 Ocak 2005 17:36 tarihinde demiş ki: ya zaten onu isteyen kim bizim van hooijdonk umuz var...sezon sonunda alexten daha iyi yıldızlar alacağız aziz baskanın sozu dikkatiniiz cekerim.dogruluğundan suphe etmeyin gs de frikikci eksiği varsa van hooijdonk 40 yasına geldiğinde verebilirz simdi verirsek gs takımana gore genc kalır:) Parasıyla rezil olan tek takım FB.İsterseniz Beckhamı Ronaldinhoyu alın ne değişcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Üsteki mesajı alıntı yaparak cevaplamak yasak eğer üsteki posta cevap veriyorsan sadece yaz biz onun cevap olduğunu anlarız[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Biz yensek de yenilsek de takımımızın arkasındayız.Sizin gibi tesisleri basıp futbolcu dövmüyoruz.Para da basmıyoruz(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 e ama yeter arkadaslar. lutfen bole sacma tartismalar yapmayin artik, her topic kitlenior bunlar yuzunden. ne geregi var ki simdi bu yazdiklarinizin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tamam da.. tartismayi sen baslatmissin :)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 şike yaptı şike bu adam çok seviLiyo hoLLanda da o yüzden kayırdıLar adamı kesin ya :) P.S : kesin derken bişey kesmekten bahsetmiyorum , muhhakak anLamında kuLLanıyor orada [signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 05 Ocak 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 uğur yıldırım'ın frikikler dl edebileceğim bi yer? bilen varmı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla ben şu an emuleden bütün yarışmayı çekiyorum (ya da en azından bütünü olduğunu umuyorum) 350 küsür MB[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bende basladım cekmeye :D mrk ettim çok[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar