Palaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Güzel bira.[signature][hline]K.R.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 köpükten biranın tadını alamadık, abarmış biraz. hatta kış köpüğü diye dalga geçenler oldu.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Alkolü fazla zeki çocukl.[signature][hline]K.R.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bildiğin efes darkın bol köpüklüsü. ama plastik olayı bozuyor onu söylemeden geçemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yapma yaaaa? walla mı? inanmam yemin et? gr@lsın b@b bizde biliyoruz alkolünün fazla olduğunu, efes extra'nın alkolü de onun kadar ama extra bu kadar köpürmüyor nedense zeki çocuk[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 05 Ocak 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Alkolü fazla dediğin birada %6.5 alkol var. Extra yada Special de %8 ila 9 arasında alkol olmasına rağmen o kadar köpük yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 iyi kafa yapıo bira ama.[signature][hline]K.R.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 arkadaş gr@l ya imzasına bile yazmış hatta ki cevap vermeyelim diye[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hem böle bol köpüüklü daha güzel.[signature][hline]K.R.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tuborg'u bi türlü sevemedim... sonuç olarak bu tuborg kış'ı da sevememiş oluyorum ehe[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kırmızısını sevmeyen ölsün zati.[signature][hline]K.R.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tuborg gırmızı olarak geçen bira gr@L dır....fekat geliniz görünüz ki tuborg kış pek hoş değil...zira hem plastik hemde biraz fazla köpüğünden kaynaklanan eksileri var...ha bir de o üstündeki sarı kamyoncu amca yakışmıyo üzerinde taç görmeye alıştığımız tuborga :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 her halukarda kral[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla tuborg ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana sevmedim bi kere zaten rock stationda birayı 3 milyona sattıklarınıda unutmuş diilim hem kötü bira yapıyolar hem 3 milyona satıyolar utanmadan cık cık yaşasın efes diyorum ve köşeme çekiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Leş gibi bira ![signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: EagleEye, 05 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki: valla tuborg ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana sevmedim bi kere zaten rock stationda birayı 3 milyona sattıklarınıda unutmuş diilim hem kötü bira yapıyolar hem 3 milyona satıyolar utanmadan cık cık yaşasın efes diyorum ve köşeme çekiliyorum hocam bu rs ankaradaki rs mi? ankaradakiyse hem ora kapandı hem bira da satmıodu zaten :D[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 efes derim başka bişi demem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Carlsberg diye bişey varken niye pet şişeyle gelen abidik içeceklere yönelelim?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tuborg normal kutu derim gerisi yalan hele efes,iğrenç! turorg forever[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 efes iğrenç naaptın dünya üzerindeki en iyi biradır efes heheehe[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 uncla naptın sen efes dünya 1 numara :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Efes dünya markası biramızdır... Güzel biradır...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar