Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Var mı? Bimeks, Teksona ve Vatan'a sordum yapamıyoruz dediler. Media markt sitesine baktım, yapıyorlar gibi ama..? p.s help plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Daha 2 gün önce vatan'dan aldık 12 taksit. Ama sistem değişmiş. Akşam 8 de gitmemize rağmen hemen orada odeabank'tan sana 12 ay ödemeli kredi ayarlıyorlar. Sen bankadan ne kadar lazımsa parayı alıp tek seferde vatana veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Dün Teknosa da adamın biri cep telefonu aldı 50TL nakit verdi, kalanını 9 a böldüler. What sorcery is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Kimileri "kılıf veriyoruz yanında telefon hediye ehuhe" diye çakallıklarla öyle şeyler yapabiliyor ama Maliye bu durum için "vergi sahteciliğine kadar yolu var" diye sopa göstermişti. O yüzden kredi kartınıza ihtiyaç kredisi bağlama yoluna gidiyorlar. Firmadan malı peşin alıp, sonra bankaya taksitle o krediyi ödüyorsunuz işte basitçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 nyks said: Daha 2 gün önce vatan'dan aldık 12 taksit. Ama sistem değişmiş. Akşam 8 de gitmemize rağmen hemen orada odeabank'tan sana 12 ay ödemeli kredi ayarlıyorlar. Sen bankadan ne kadar lazımsa parayı alıp tek seferde vatana veriyorsun. kaç parayı vatan üzerinde kullanmana izin verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Telefonun ücreti kadar kredi alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Kredi olayına gerek kalmadı. Yarısını peşin verip, yarısını karttan çektirdik. /close Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nyks said: Telefonun ücreti kadar kredi alıyorsun. atiyorum 2 kaat cekicem, 500unu harcicam diye bisi yok mu? var diye yazdilardi obur topikte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nyks said: Telefonun ücreti kadar kredi alıyorsun. hayır öyle olmuyor. atıyorum 2k harcıcam diye alıyorsun, 500üne tel alıyorsun. gerisi sende kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ya ben teknosadan nexus alasim var ondan soruyorum, simdi gidip vatana 2 k ceksem valideye telefon alip, kalanla teknosaya gitsem olmaz mi tarzinda. teknosa da yok mu sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 eğer tanıdıklarından birisinin şirketine ait kredi kartı varsa şirket kredi kartlarına hala tüm teknoloji marketler en az 9 taksit yapıyorlar. ben haftasonu kendime eşimin şirket kredi kartı ile cep telefonu alacağım bu şekilde. edit: sonradan gördüm şu mesajı. Churel said: Dün Teknosa da adamın biri cep telefonu aldı 50TL nakit verdi, kalanını 9 a böldüler. What sorcery is this? nedeni benim yazdığım şekil olmasındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar