Papaz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben Bitane set yaptım icerock diye ben bunun ore nu ice isle ın madenlerinde çıkmasını istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu ice bilmem ne dediğin yere spheremap.scp den bunu eklersin RESOURCES=r_seninmaden // aha buraya bunu eklersin [REGIONTYPE r_seninmaden] RESOURCES=100.0 mr_madencik [REGIONRESOURCE mr_madencik] SKILL_LO=1.0 SKILL_HI=100.0 AMOUNT_LO=13 AMOUNT_HI=15 REAP=i_ice_maden REGEN=44*60*10[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 faq bolumunde yapimi anlatiliyordu bunun, neyse ornek verilmis.[signature][hline]Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Walla bende dün akşam verecektim cevap üşenmiştim bugün verecektim neyseki arkadaş vermiş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar