Papaz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben Bitane set yaptım icerock diye ben bunun ore nu ice isle ın madenlerinde çıkmasını istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmsunuz?
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu ice bilmem ne dediğin yere spheremap.scp den bunu eklersin RESOURCES=r_seninmaden // aha buraya bunu eklersin [REGIONTYPE r_seninmaden] RESOURCES=100.0 mr_madencik [REGIONRESOURCE mr_madencik] SKILL_LO=1.0 SKILL_HI=100.0 AMOUNT_LO=13 AMOUNT_HI=15 REAP=i_ice_maden REGEN=44*60*10[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum!
Albert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 faq bolumunde yapimi anlatiliyordu bunun, neyse ornek verilmis.[signature][hline]Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Walla bende dün akşam verecektim cevap üşenmiştim bugün verecektim neyseki arkadaş vermiş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Öne çıkan mesajlar