Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar Vendor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgiğiniz iyi bir pazar vendor scp si varmı web de yayınlanan varsa bana özel mesajdan veya herkesin yararlanması için burdan yollayabilirmisiniz ? Ben denedim fakat sanırım speech bölümünde bir yerde hata yapıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arama demeyin çünkü bulduklarımda hep bug var. Düzeltmek sinir baştan yazmak daha kolay !!! Ama yapamadım.
Mesaj tarihi:
bi sey denedinmi ?
pazar'da s_walf_of_Stone'yi yasaklamayi denedinmi events ile ?
oyle bi dene bakalim ne olucak ;) olur boyle vakalar paticik.com yakalar.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Mesaj tarihi:
On=@SpellCast
if !( == s_wall_of_stone)
f_fizzle
src.sysmessage Burda Duvar Atamazsiniz. // veya dilediginiz yaz.
return 1
endif
ornek scp arkadasim.

(isler yogun oldugu icin test edemiyorum kusura bakmayin)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir!
-------------------------------
At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Client'im Goctu Dustum ;)

Mesaj tarihi:
ya birşey anlamadım vendorla wall of stone un ne alakası var?[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
Ya da şu var ;

! == değilse ,

if !( == s_wall_of_stone)

// eğer , büyü sözcüğü (vs) wall of stone değil ise ,

gibi bir anlam çıkmış , alıntı yaptığın yeri bir daha kontrol etmeni öneririm ,

Ayrıca fastreload arkadaşımız doğru söylemiş , ne alaka !?!? :-)[signature][hline]to the victory...
Mesaj tarihi:
Bunu bu şekilde engelleyemezsinizki sonuçta duvarı vendorun üstüne atmıyoruz.
Bunun yerine başka bir yol ile fixlenmeli bir aralar forumlarda bu konu tartışılmış ve gerekli scp yayınlanmıştı diye hatiriyorum arama yapabilirsiniz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

• Yeni Oluştur...