lostland Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bilgiğiniz iyi bir pazar vendor scp si varmı web de yayınlanan varsa bana özel mesajdan veya herkesin yararlanması için burdan yollayabilirmisiniz ? Ben denedim fakat sanırım speech bölümünde bir yerde hata yapıyorum. Şimdiden teşekkürler. Arama demeyin çünkü bulduklarımda hep bug var. Düzeltmek sinir baştan yazmak daha kolay !!! Ama yapamadım.
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bi sey denedinmi ? pazar'da s_walf_of_Stone'yi yasaklamayi denedinmi events ile ? oyle bi dene bakalim ne olucak ;) olur boyle vakalar paticik.com yakalar.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 On=@SpellCast if !( == s_wall_of_stone) f_fizzle src.sysmessage Burda Duvar Atamazsiniz. // veya dilediginiz yaz. return 1 endif ornek scp arkadasim. (isler yogun oldugu icin test edemiyorum kusura bakmayin)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya birşey anlamadım vendorla wall of stone un ne alakası var?[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya da şu var ; ! == değilse , if !( == s_wall_of_stone) // eğer , büyü sözcüğü (vs) wall of stone değil ise , gibi bir anlam çıkmış , alıntı yaptığın yeri bir daha kontrol etmeni öneririm , Ayrıca fastreload arkadaşımız doğru söylemiş , ne alaka !?!? :-)[signature][hline]to the victory...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bunu bu şekilde engelleyemezsinizki sonuçta duvarı vendorun üstüne atmıyoruz. Bunun yerine başka bir yol ile fixlenmeli bir aralar forumlarda bu konu tartışılmış ve gerekli scp yayınlanmıştı diye hatiriyorum arama yapabilirsiniz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Öne çıkan mesajlar