Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak tıkanıklığı aka hoparlör sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evimde sanrupidin 4+1 2700W hoparlörleri var. seskartımsa AVANCE AC97....yani onboard. şöyle bir durum var ki diyelimki müzeik dinliyorum.dinlerken sağ tarafın sesi gidiyo. 5-6 saniye sonra geliyosonra yine gidiyo. gidip gelmeli böyle çalıp duruyo. gıcık etti beni. oyunlarda da aynı şey. ayarlara baktım hepsi gayet düzgün.kablolara baktım taktım çıkardım ama yok gene aynı. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür edilir.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Mesaj tarihi:
Kabloların ucunda jack varsa eer ööle çıplak kablo ucu deilse onların içinde temassılık-kopukluk vs olabilir, bunun kabloyu müzik çalarken oynatmak suretiyle hangi kabloda olduunu bulabilirsin. En yakın elektronikçiye gidilir aynı kablodan istenir...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
iki ucu da olamaz ki nası bi ses kartı o ööle :) ses kartı tarafında olan jack folloş olabilir... ulaaaaan nası unuttum Subwooferın içindeki jack da çıkmış olabilir... (basstan dolayı çıkabiliyolar dandikse.)
[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 05 June 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ouz_UFO, 05 June 2003 15:33 tarihinde demiş ki:
iki ucu da olamaz ki nası bi ses kartı o ööle :) [hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)

onboard:)[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Mesaj tarihi:
said:
Ouz_UFO, 05 June 2003 15:33 tarihinde demiş ki:
Subwooferın içindeki jack da çıkmış olabilir... (basstan dolayı çıkabiliyolar dandikse.)
[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)

pi dakka. nası ya?!?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Mesaj tarihi:
yaa bildiin jack gibi deil tabi o :)) bi iki entegre devre oluyo biri amplifikatörün biri dier işlemlerin (amplifikatör çok ısındığı için ayrılar herhal) aralarında baalandtı oluyo onların kabloyla falan bi de ses ayarına giden baalantı war aynı şekilde...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...