dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 canim bisiler yazmak istedi umarim beyenirsiniz Yalnizim bu acimasiz dunyada en guvendigim kisler simdi en kotu gunumde yanimda deyiller yuvasindan kacmis yolunu bilmeyen aptal bir kopek gibiyim ne yapacagimi bilmiyorum icim korku ve yalnizlikla doluyken etrafimda kimse yok belkide benden kaciyorlar bende onlardan korku dolu bakislarimla kimsesiz bir cocuk gibiyim gidecek yeri olmayan bir zavalli gibi olumu bekliyorum yalnizligin derin ucurumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 güzel bence beni anlatıo :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pink_panther Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kimsenin senden kaçtığı yok ama sen süklemişsin kendini o uçurumların kenarına insanların senden kaçtığını düşünerek yinede güzel anlatmışsın kendi içini dükmüşsün her insan yapamaz açamaz kendini anlatamaz benim gibi. amma yinede hep gülmeyi dene bak gör insanlar sana o zaman daha farklı davranıcak bunu sakın aklında çıkartma dost tavsiyesi :)[signature][hline]yalnız kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yalnız olmaya alışmalısın aslında.. doğarken, ölürken, yaşarken.. yalnızız hep bazen farkında olmasak da.. herkes kendi keyfine yaşar, kendini düşünür.. pek takma çevrene, sen de nasıl iyi olucaksan öyle yap.. hayatından da 'iyi gün arkadaşlarını' yavaş yavaş sil.. zor olucak ama yardımı olur..[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 beni anlatmış bir günüm uçurumda bir günüm gökyüzünde geçiyor hayret ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 evet çok iniş-çıkış oluyo bazen ve insan da uğraşmaktan yoruluo..[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ayriyetten noktalama işareti rica ediyoruz. :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yorumlarınız ıcın tesekukurller bundan sonrada noktalama ısaretlerine dahaa dikkat ederim;)[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yazdığın şeylerin başkaları tarafından beğenilmesini istiyorsan içeriğe çok dikkat etmelisin Ama yazdığın şeylerin başkaları tarafından okunmasını istiyorsan o yazıyı okunabilir yapmalısın ki bu da noktalama işaretleri ve paragraflar kullanarak ve temiz cümleler kullanarak olur. ;)[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kendercik pekı sen beyendınmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Güzel yansıtmıssın kendini[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kendine yazıya vurmana şaşırdım hemde bukadar depresif bir şekilde.cümleleri güzel bağlıyosun ama dilbilgisi eksik buda kitap okuma alışkanlığın olmadığı için cnm kardeşim.istanbula geldiğimde senle bayağ bir konuşmam gerekecek tabi benle nekadar konuşmayı becerebilirsen ama şunu diyim ki yazı yazman hoşuma gitti.Fakat ölüm senin için biraz geç olsun be! seni çok seviyorum we all die...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Sıradan insanlar sıradan insanlara aşık olurlar. Nasıl? Kolay değil mi algılaması? Öyleyse başka bir şey söyleyeyim. Sıradışı insanlar da sıradan insanlara aşık olurlar. Kabul ediyorum ki bu biraz da zordu. Ama asıl zor olan şu: Sıradışı insanlara kimse aşık olmaz. Onların kolundaki kelepçenin diğer ucu yalnızlığın koluna takılıdır. Ve buna alışırlar... Zira tek bir yağmur vardır asaletin tohumlarını yeşertebilecek. Adı gözyaşıdır.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... [Bu mesaj acgur tarafından 31 Aralık 2004 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bana sorarsan sıradan degil sıradısı insanlar her zaman yalnızlıgın ucurumlarında gezerler. Sıradan insanlar her zaman sıradan insanlarla birliktedirler, ama sıradışılar işte onlar sıradışılarla bile birlikte olsalar hep yalnız kalırlar. Yoksa sıradısı olmazlardı deil mi? Ve evet yalnız kalmaya alısmak lazım. Cunku ne olursa olsun hayatınıza kim gelirse gelsin sizin en derin celiskilerinizi dertlerinizi haykırmanızı her ne sartta olursa olsun bıkmadan dinleyecek tek bi kisi vardır dunyada o da siz, kendinizsiniz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yanlız kalmak istemiyorsanız Erman bey . arkadaş ve dostlarınızla iyi geçinmeye bakın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sizi tanısam ne olacak tanımasam ne olacak zaten eski yazdığınız yazıya internet adresini yazmışsın ısteyenle konuşabilirim demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ERMAN BEY NEDEN YAZMIYORSUNUZ YOKSA SIKTIMI? HEEEEEEEEE[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar